Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. januára 2024, 9:30
Čas čítania 0:57
Barbora Adamkovičová

Jeremy Renner je rok po nehode naspäť na pľaci, ale z herectva je nervózny

OSOBNOSTI JEREMY RENNER MARVEL
Uložiť Uložené

Museli mu vyrobiť hrudný kôš z kovu. Ako pokračuje hercovo zotavovanie len rok po tom, čo ho prešiel snežný pluh?

Obľúbený herec Jeremy Renner sa v pondelok so svojimi followermi podelil o životný míľnik. Na Instagrame zdieľal fotografiu spred roka – zo dňa, keď sa vrátil domov z nemocnice, píše The Daily Mail.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Pod ňu svojim fanúšikom napísal dojímavú správu: „Pripomenulo sa mi, že láska, dobrá vôľa a tvrdá práca ma sprevádzajú každým dňom... Ďakujem. A ako vždy, dodržím svoj sľub, že budem lepší, silnejší a budem rásť, aby som prekonal svoj potenciál... Požehnaj nás všetkých.“ 

Len rok po nehode sa vracia na pľac

Filmový Hawkeye minulý týždeň potvrdil, že sa začalo natáčanie 3. série seriálu Paramount+ Starosta Kingstownu, kde hrá v hlavnej úlohe. Okrem toho sa sledujúcim priznal, že mu návrat k herectvu spôsobuje nervozitu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

„Prvý deň na nakrúcaní... dnes nervózny,“ napísal do popisu selfie a pokračoval: „Dúfam, že to vyjde, že to SKUTOČNE dokážem pre našu produkciu a  – ešte dôležitejšie – pre fanúšikov.“

Späť v akcii

Na svojom profile na sociálnej sieti taktiež zdieľal promočnú fotografiu, ktorou ohlásil očakávané pokračovanie vlastnej série trilerov. „Späť v akcii,“ odkázal v príspevku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mayor of Kingstown (@mayorofkingstown)

Hercove zranenia boli vážne, mal rozsiahle poškodenie hrudníka, a preto mu lekári museli zostrojiť hrudný kôš z kovu. Utrpel aj zranenia hlavy, ktoré boli natoľko kritické, že musel podstúpiť operáciu na rekonštrukciu očnej jamky.

Domov
Zdieľať
Diskusia