Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2023, 9:29
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Hráči šalejú z bonusového obsahu The Last of Us 2: Remastered. Hru sa oplatí kúpiť už len pre toto

Hráči šalejú z bonusového obsahu The Last of Us 2: Remastered. Hru sa oplatí kúpiť už len pre toto
Zdroj: Naughty Dog
TECH THE LAST OF US PART II
Uložiť Uložené

Remaster najlepšej hry posledných rokov pridá pre hráčov fantastický nový obsah, po ktorom túžili celé roky.

Štúdio Naughty Dog odhalilo trailer na bonusový mód hry The Last of Us: Part II Remastered. PS5 verzia s lepšou grafikou a ďalším novým obsahom vyjde už 19. januára, no najväčším lákadlom je roguelike mód No Return.

Odporúčané
The Last of Us: Part II Remaster vyjde na PS5 vo vylepšenej grafike a s novým singleplayerovým módom už v januári The Last of Us: Part II Remaster vyjde na PS5 vo vylepšenej grafike a s novým singleplayerovým módom už v januári 18. novembra 2023, 11:00

Vždy keď v ňom hráči zomrú, začnú prechádzať levely odznova. Zakaždým sa pritom zmení rozloženie nepriateľov, aby mód neustále poskytoval výzvu. Hráči si budú môcť vylepšovať zbrane a vyberať si spomedzi viacerých hrateľných postáv a skinov. 

Pôjde o mód pre jedného hráča, takže sa nebude dať hrať online v kooperácii. Mód ponúkne aj špeciálne úpravy hrateľnosti, ako napríklad neviditeľných nepriateľov a podobne (všetky sú dobrovoľné).

Domov
Zdieľať
Diskusia