Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
1. decembra 2023, 14:00
Čas čítania 1:17
Richard Balog

FOTO: Byt za 2,8 milióna eur v centre Prahy. 165 štvorcových metrov, luxusné vybavenie a veľká terasa

FOTO: Byt za 2,8 milióna eur v centre Prahy. 165 štvorcových metrov, luxusné vybavenie a veľká terasa
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY PRAHA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Prvotriedne vybavený podkrovný byt s výhľadom na vežu Staromestskej radnice. Do tohto bývania sa okamžite zamiluješ.

Do portfólia realitnej kancelárie Svoboda & Williams pribudol ďalší architektonický skvost, tentoraz z úplného centra Prahy a my sme sa zamilovali na prvý pohľad.

Ponuka, akú na realitnom trhu nenájdeš každý deň. Takto by sme stručne opísali prvotriedne vybavený podkrovný byt s dispozíciou 3+kk a s atraktívnou terasou s výhľadom na dominanty mesta vrátane veže Staromestskej radnice. Nehnuteľnosť je ukrytá na najvyššom poschodí elegantného secesného domu v lokalite medzi Kostolom Ducha Svätého a Kostolom u Salvátora v blízkosti Parížskej ulice.

Cena je približne 2 820 000 eur, pričom mesačné náklady za služby predstavujú 500 eur. 

Odporúčané
FOTO: Komorný projekt Rezidence Vodárna si ťa získa kvalitnou architektúrou aj industriálnym charakterom FOTO: Komorný projekt Rezidence Vodárna si ťa získa kvalitnou architektúrou aj industriálnym charakterom 9. novembra 2023, 10:30
Prvotriedne vybavený podkrovný byt s dispozíciou 3+kk a s atraktívnou terasou s výhľadom na dominanty mesta vrátane veže Staromestskej radnice.
Prvotriedne vybavený podkrovný byt s dispozíciou 3+kk a s atraktívnou terasou s výhľadom na dominanty mesta vrátane veže Staromestskej radnice. Zdroj: Svoboda & Williams

Priestorovo veľkorysý trojizbák má skvelé dispozičné riešenie. Na šiestom poschodí historickej budovy ponúka priestrannú obývaciu miestnosť spojenú s jedálňou, ktorá nadväzuje na kuchyňu s kompletným vybavením, samostatnú spálňu s en-suite kúpeľňou, druhú spálňu s vlastnou kúpeľňou a so samostatnou toaletou, špajzu, toaletu pre hostí a vstupnú halu.

Z obývačky vedie vstup na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchod do vnútrobloku. Dom má reprezentatívne spoločné priestory aj výťah.

Čo sa týka dizajnu interiéru, architekti stavili na vysokokvalitné vybavenie, ako napríklad povrchy z terazza, dreva, kovolaminátu či zo železa, ktoré dopĺňa sofistikovaný mobiliár. Atmosféru určujú predovšetkým trámy s tmavým povrchom, plynový kozub od značky Bellfires a solitérne prvky v podobe dizajnérskych svietidiel od britskej ikony Toma Dixona. 

K nadštandardnému vybaveniu bytu patria aj spotrebiče Gaggenau v kuchyni vrátane vinotéky a Miele, jedálenský stôl MDF Italia, sedacia súprava a stoličky z dielní spoločnosti Kartell, televízia a audio od Bang & Olufsen, bezpečnostný systém, klimatizácia a pergola na terase.

Svoboda & Williams, Praha
Zdroj: Svoboda & Williams

Lokalita je najlepšia v Prahe – v okolí je množstvo oceňovaných reštaurácií a kaviarní či obchody známych módnych domov. Všetko potrebné je v pešom dosahu a pohodlné cestovanie do ostatných častí mesta umožňuje blízka stanica metra a električky. Priamoúmerná tomu je aj cena.

Odporúčané
Takto vyzerá dizajnový byt pre mladého sneakerheada. Slovenskí architekti skĺbili cool vychytávky s atmosférou streetwearu Takto vyzerá dizajnový byt pre mladého sneakerheada. Slovenskí architekti skĺbili cool vychytávky s atmosférou streetwearu 30. apríla 2024, 13:30

Pozri si galériu fotografií a v komentároch nám napíš, ako sa ti páči tento unikátny trojizbový byt blízko najslávnejšej nákupnej ulice v Prahe. Viac informácií nájdeš na webe realitnej kancelárie.

Prvotriedne vybavený podkrovný byt s dispozíciou 3+kk a s atraktívnou terasou s výhľadom na dominanty mesta vrátane veže Staromestskej radnice.Svoboda & Williams, PrahaSvoboda & Williams, PrahaSvoboda & Williams, Praha
Zobraziť galériu
(15)
Odporúčané
FOTO: Dom nad Dúbravkou, ktorý ťa osloví čistým dizajnom s množstvom dreva a polohou na hranici lesa FOTO: Dom nad Dúbravkou, ktorý ťa osloví čistým dizajnom s množstvom dreva a polohou na hranici lesa 14. novembra 2023, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia