Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2023, 9:30
Čas čítania 5:05
Lukáš Čelka

Pojedač detského mäsa či nekrofil z nemocnice: toto je 5 skutočných prípadov, desivejších než akýkoľvek hollywoodsky horor

ZAUJÍMAVOSTI PARANORMÁLNE JAVY SÉRIOVÍ VRAHOVIA STRAŠIDELNÉ PRÍBEHY
Uložiť Uložené

Skutočné udalosti dokážu v ľuďoch mnohokrát prebudiť väčšiu hrôzu ako ostrieľaní scenáristi hororov. Neveríš? Presvedč sa sám.

Desivé príbehy, ktoré sa dostanú na plátna kín, dokážu mnohých divákov znepokojiť či vydesiť. Pravdou však je, že aj tie najdesivejšie hollywoodske horory sú v porovnaní so strašnými udalosťami, ktoré napísal sám život, len slabý odvar.

Či už ide o prípady, v ktorých hrajú hlavnú rolu zvrátení sérioví vrahovia, akým bol napríklad „brooklynský upír“ Albert Fish, alebo rodina, ktorá nechcela nič viac, iba pomôcť svojmu synovi, zaručene ti vyvolajú zimomriavky. Ak máš slabší žalúdok, radšej tento článok vynechaj. Ak nie, pohodlne sa usaď a zhlboka sa nadýchni: toto je 5 najdesivejších skutočných prípadov spájaných s týraním, so znásilňovaním, s vraždením a kanibalizmom.

Ešte predtým než si prečítaš riadky, ktoré ti v noci nedajú zaspať – radi by sme ťa upozornili, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti páčia naše články o najohavnejších kriminálnych prípadoch zo sveta, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

1. Diabolský elixír: prelial krv za moc

Sandy Charles bol vskutku neobyčajné dieťa. Za detskou tvárou 14-ročného chlapca sa skrývalo monštrum prahnúce po nadprirodzených schopnostiach. Aby ich získal, bol ochotný spraviť všetko – upísať sa diablovi aj brutálne zavraždiť iného sedemročného chlapca.

Odporúčané
Mrazivá legenda z dejín justície: duch ženy sa vrátil zo záhrobia, aby usvedčil jej vraha Mrazivá legenda z dejín justície: duch ženy sa vrátil zo záhrobia, aby usvedčil jej vraha 22. apríla 2024, 12:30

Zatiaľ čo jeho rovesníci pozerali so zatajeným dychom animované rozprávky, Charles miloval len jeden film. Kultový horor Warlock z roku 1989. Práve vďaka nemu sa dozvedel o okultistickom rituáli, ktorý chcel vyskúšať.

Sandy Charles pred budovou súdu.
Sandy Charles pred budovou súdu. Zdroj: Global Television Network

Sprevádzaný túžbou po výnimočnosti spojenou s temnými hlasmi, ktoré údajne počul vo svojej v hlave, pripravil sa na strašný čin. Podľa pokynov rituálu z filmu si vytypoval obeť – Jonathana Thompesona. Predpokladal, že spĺňa všetky kritériá na to, aby ho mohol obetovať. Domnieval sa totiž, že nie je pokrstený a určite je aj panic.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 146351 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo súd nepriznal Sandymu Charlesovi vinu za jeho čin.
  • Čo prežívalo 19-ročné „dievča z krabice“, ktoré bolo sedem rokov denne bité a znásilňované manželským párom.
  • Ako dokázal zamestnanec nemocnice tridsať rokov tajiť, že je nekrofil, a znásilniť odhadom sto mŕtvych tiel bez povšimnutia kolegov.
  • Koľko detí znásilnil a zjedol sériový vrah Albert Fish prezývaný aj „brooklynský upír“.
  • Ako rodičia svojho syna, ktorý trpel v bolestiach, nechtiac pripravili o život tým, že namiesto toho, aby ho poslali do nemocnice, na ňom vykonávali exorcizmus.
Domov
Zdieľať
Diskusia