Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2023, 10:30
Čas čítania 1:04

VIANOČNÝ PRIESKUM: Vyplň krátky dotazník a získaj poukážku v hodnote 100 eur na nákup darčekov pre svojich blízkych

REFRESHER VIANOCE
Uložiť Uložené

Tento rok prispejeme jednému šťastlivcovi na nákup vianočných darčekov. Okrem toho vyplnením dotazníka získaš tipy na darčeky pre celú svoju rodinu a kamošov.

Neobávaj sa, nejdeme ťa stresovať, že Vianoce sú už za rohom a je čas riešiť nákup darčekov. Sme však vždy o krok vpred, aby sme ti na sviatky pokoja ušetrili trocha stresu. Jediné, čo musíš urobiť, je venovať nám menej ako päť minút zo svojho dňa. 

Pripravili sme niekoľko otázok, ktoré nám pomôžu zistiť, aký tip darčekov sa ti páči a čo obvykle nakupuješ pre svojich blízkych. Robíš radosť svojej rodine novými tech vychytávkami, knižnými bestsellermi, oblečením alebo ich obohacuješ zážitkami? Tento veľký prieskum nám pomôže objaviť tie najlepšie darčeky na trhu.

Nenecháme si to pre seba, náš výber top tipov na vianočné darčeky ti pristane priamo v e-mailovej schránke. Stačí, ak na konci dotazníka zaškrtneš, že máš o tento zoznam záujem. 

Tvoj čas si ceníme, a preto okrem tipov na darčeky (toto fakt oceníš) obdarujeme aj jedného šťastlivca poukážkou na nákup v hodnote 100 eur do obchodu podľa vlastného výberu. Poukážku si môžeš vybrať do jedného z nasledujúcich obchodov – Alza, Notino, Zalando, Panta Rhei a Pelikán. 

Na vyplnenie dotazníka máš čas do 15. novembra. Potom budeme potrebovať niekoľko dní na spracovanie tipov a dostatočne v predstihu ti ich pošleme e-mailom. Na otázky môžeš odpovedať kliknutím na modré tlačidlo alebo v priloženom dotazníku nižšie. 

Čo potrebuješ urobiť?
  • Vyplň do 15. novembra krátky prieskum o nákupe vianočných darčekov.
  • Ak chceš dostať personalizované tipy na darčeky, nezabudni na konci dotazníka zaškrtnúť, že máš o tento zoznam záujem.
  • V novembri si tiež skontroluj, či nemáš v e-mailovej schránke správu od nás. Možno to budeš práve ty, kto vyhrá poukážku v hodnote 100 eur na darčeky.
Prieskum je ukončený a výhercu sme kontaktovali e-mailom.
Domov
Zdieľať
Diskusia