Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2023, 12:30
Čas čítania 7:29
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Oktagon 46: Pekelné vojny o výplatu snov aj ženská bitka o šampiónsky titul. Vo Frankfurte pôjde o veľa

Oktagon 46: Pekelné vojny o výplatu snov aj ženská bitka o šampiónsky titul. Vo Frankfurte pôjde o veľa
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia a fanúšičky bojových športov počítajú posledné dni do očakávaného turnaja, ktorý bojová organizácia Oktagon MMA usporiada vo Frankfurte.

Sobotňajší turnaj Oktagon 46 prinesie celý rad očakávaných bitiek. Ide o semifinále miliónovej pyramídy Oktagon Gamechanger, kde o postup do finále medzi inými zabojuje aj obľúbenec David Kozma a vrcholom celého galavečera bude titulový zápas o šampiónku slamovej váhy, kde sa proti sebe postavia Katharina Dalisda a Jacinta Austin.

Frankfurtská Festhalle bude hostiť celkom jedenásť zápasov, z ktorých od niektorých očakávame tvrdé ukončenia v prvých minútach, od iných zase atraktívne trojkilové vojny. V redakcii sme pre teba ako vždy pripravili predikcie pre každý zápas. 

Základné informácie o turnaji Oktagon 46
Kedy: sobota 16. septembra
Kde: Frankfurt, Festhalle, naživo na Oktagon.tv
Hlavné hviezdy turnaja: David Kozma, Katharina Dalisda, Bojan Veličković, Apollo, Christian Jungwirth a ďalší
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zoran Solaja vs. Daniel Hromek

Galavečer v rámci Free Prelims otvorí stret slovenského zástupcu Daniela Hromka a Zorana Solaju, ktorého bude povzbudzovať domáce nemecké publikum. Pre Nemca to bude debut v organizácii. Na konte má zatiaľ len dva zápasy, oba vyhral pred limitom. Jeho posledná bitka sa však datuje až do roku 2019, čo je vo svete MMA skutočne dlhý čas.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

Daniel Hromek sa pokúsi pretrhnúť šnúru troch prehier v rade, ktoré za sebou aktuálne ťahá (vo všetkých prípadoch prehral na body). Nadchádzajúci zápas tak pre jeho kariéru bude veľmi dôležitý, pretože štvrtá porážka v rade býva pre kariéru zápasníka veľkým výkričníkom.

Rozhodujúcim faktorom pravdepodobne bude, v akej forme sa dokáže Nemec po štyroch rokoch do klietky vrátiť. Taká dlhá pauza sa na zápasníkovi totiž dokáže veľmi negatívne podpísať. Ak nadviaže na predchádzajúcu formu, čaká ho skvelá premiéra v organizácii, odpisovať Hromka z dôvodu posledných prehier by však bolo chybou. Pokiaľ sa presadí vo svojom obľúbenom postoji, môže prekvapiť.

Tip na víťaza: Solaja

Endrit Brajshori vs. Tayo Odunjo

Obaja mali vlani v Oktagone premiéru a obaja odišli ako porazení. Teraz majú šancu poslednú porážku odčiniť a ukázať, že si v organizácii miesto zaslúžia. Jasným favoritom v tomto dueli bude Angličan Tayo Odunjo, ktorý má jednak viac skúseností, a pokiaľ sa navyše dobre trafí, svojimi granátmi dokáže súpera poslať tvrdo k zemi.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 144454 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia