Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
BEAUTY DROP: Nový balzam, ktorý ti zväčší pery, brutálny korektor od Lady Gaga, ale aj šialene drahá kozmetika od Prady

5. Diabol nosí Pradu (aj na tvári)

Svoj debut v biznise s krásou v auguste oslávila módna značka Prada. Taliansky label doteraz ponúkal len parfumy, no nedávno uviedol na trh dva nové kozmetické rady: Prada Skin a Prada Color. Oba sú navrhnuté tak, aby sa dali znovu naplniť (refill je zvyčajne lacnejší), a vyvinula ich skupina L’Oréal.

Odporúčané
TOP 10 virálnych produktov z TikToku, ktoré sa ti naozaj oplatí kúpiť. Za niektoré zaplatíš menej ako 10 € TOP 10 virálnych produktov z TikToku, ktoré sa ti naozaj oplatí kúpiť. Za niektoré zaplatíš menej ako 10 € 10. septembra 2024 o 12:00

Nová skrášľovacia línia obsahuje všetko, čo budeš potrebovať: krémy a séra s cenovkami až do 410 €, štetce, rúže, očné tiene či makeup. Či sa s takými cenami uchytí, ukáže až čas, no napríklad značkám Dior a Chanel sa podarilo v beauty biznise etablovať. 

Prada beauty
Zdroj: Prada

6. Hladká a zjednotená pleť do vrecka

Fenty Beauty má nový beauty drop prakticky každý týždeň. V lete nás značka zasypala všeličím vrátane limitovaných farieb svojich kultových produktov. Tentoraz pribudol ľahký makeup v tyčinke, pevná verzia k existujúcemu makeupu Eaze Drop Blurring Skin Tint. Ľahko sa nanáša, rozotrieš ho aj prstami cestou do školy či do práce a okrem prirodzene matného finišu zrejme oceníš aj efekt menej viditeľných pórov a nedokonalostí.

Cena: 35 €

fenty eaze drop stick
Zdroj: Fenty Beauty
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 3 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia