Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
5 najlepších lubrikantov a masážnych olejov na sex: Kedy si radšej kúpiť silikónový a aký je medzi nimi rozdiel?

Wet Lips

A keby len lips... Tento lubrikant na báze vody s obsahom prebiotík je skvelý na sex aj pre vagínu. Poskytuje dlhotrvajúce zvlhčenie, obsahuje 100 % prírodné zložky a nádherne kĺže. Môžeš ho použiť aj ako zvlhčovač, ak ťa trápi suchá pošva, ale aj ako doplnok k sexuálnemu zážitku. Hodí sa aj pri kondómoch alebo erotických pomôckach. Cena: 13,90 €. Kúpiš TU.

Wet Lips Caring Glide Prebiotic 50ml
Zdroj: Wet Lips
Nestačí mi hocaký olej?
Hoci mnohé oleje sa hodia aj ako lubrikanty, tie s pridanými vôňami či prírodnými extraktmi môžu citlivú sliznicu podráždiť, niektoré ingrediencie dokonca môžu paradoxne sliznicu až vysušovať. Detské oleje, telové mlieka či maslá sa podľa gynekologičiek nehodia, hoci za pokus stojí napríklad mandľový olej.

Najlepšie je zvoliť si taký olej, ktorý je bezpečný na vnútorné použitie (bol na to testovaný a dostal zelenú). Ďalšou možnosťou je, že na samotné genitálie už použiješ iný produkt než pri masáži.

Lelo

Značka LELO sa preslávila najmä svojimi vibrátormi a inými sex-tech pomôckami, no jej masážne sviečky si tiež zaslúžia pozornosť. Nevinne vyzerajúca vonná sviečka sa po odchode návštevy rýchlo premení na zmyselný zážitok z (erotickej) masáže.

Odporúčané
Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? 9. mája 2024, 12:30

Zmes sójového vosku, marhuľového oleja a bambuckého masla nádherne nahreje a zvláčni pleť a prehĺbi pocit intimity. Na výber je z troch vôní: vanilka a kakao, čierne korenie a granátové jablko alebo hruška a cédrové drevo. Cena: 37,90 €. Kúpiš TU.

lelo sviečka
Zdroj: Lelo.com

Maude

Maude vyrába erotické pomôcky a doplnky bez ohľadu na rod. Ponúkajú minimalistický dizajn a čisté, nevulgárne línie. Za značkou stoja Eva Goicocheová a Dina Epsteinová, ktoré predtým dlhodobo pracovali v marketingu a produktovom dizajne. Chceli vytvoriť niečo, čo využije každý – bez ohľadu na pohlavie, orientáciu či sexuálne preferencie.

Ich prírodný lubrikant Shine Organic s pohodlným dávkovačom a pekným obalom nemusíš v spálni ani skrývať, keď ti na návštevu prídu rodičia. Lubrikant je na vodnej báze s pridanou aloou, je vhodný na vnútorné použitie, a keďže dobre kĺže, ľahko so zmyješ teplou vodou. Cena: 16,95 €. Kúpiš TU.

maude shine organic
Zdroj: Maude
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia