Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. augusta 2023, 11:05
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

VIDEO: Austin Butler ťa zvedie jediným pohľadom. Stal sa tvárou novej vône MYSLF od YSL

MÓDA HERCI KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU PARFUMY
Uložiť Uložené

YSL predstavuje nový parfum MYSLF a jeho tvárou je známy herec Austin Butler.

Značka YSL Beauty predstavila nový parfum pre mužov. Tvárou kampane na MYSLF nie je nik iný než Austin Butler – kedysi detská herecká hviezda, ktorú dnes poznáš z filmu Elvis alebo z očakávaného trháka Dune Part Two. Butler sa tým zároveň stále globálnym ambasádorom značky, informuje Hypebae

Značka novinku naznačovala prostredníctvom série polotajomných videí zverejnených na Instagrame, ktoré ukazujú tiene a siluety Butlera. V jednom z videí zaznie aj jeho hlas, ktorý nám už navždy bude znieť ako Elvis Presley. Samozrejme, fanúšikovia ho okamžite spoznali.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Stephan Bezy, medzinárodný generálny riaditeľ YSL Beauty, v tlačovej správe hovorí: „Pri hľadaní postavy, ktorá by stelesňovala víziu novej maskulinity YSL Beauty, nemohla byť pre nás lepšia voľba ako Austin Butler. Ako umelec aj ako ľudská bytosť stelesňuje hodnoty vyjadrené našou značkou prostredníctvom MYSLF, modernej reprezentácie toho, čo znamená byť mužom,“ cituje ho Fashionista.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

MYSLF je prvou novou vôňou pre YSL Beauty a prvou mužskou vôňou pre YSL celkovo od roku 2017, keď naposledy predstavili parfum Y s tvárou Lennyho Kravitza. Obsahuje tóny pomarančového kvetu, srdca pačuli, ambry a tabaku – v súlade s tvrdeniami značky, že vôňa je „viac ako vôňa“. Dostupný je online v prepočte od 112 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia