Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2023 o 13:54
Čas čítania 0:55
Eduard Starkbauer

Povedal, že sa uvidíme ráno. Matka zosnulého Angusa Clouda tvrdí, že jej syn nezomrel úmyselne

OSOBNOSTI ANGUS CLOUD
Uložiť Uložené

Príčiny smrti hviezdy seriálu Eufória sú naďalej nejasné.

Matka zosnulej hviezdy seriálu Eufória Angusa Clouda tvrdí, že jej syn „nemal v úmysle ukončiť svoj život“. Okolnosti úmrtia 25-ročného herca pritom ostávajú podľa CNN naďalej neznáme. Záchranári, ktorí prišli po telefonáte vystrašenej rodiny, už našli talentovaného herca mŕtveho.

„Priatelia, chcem, aby ste všetci vedeli, že si vážim vašu lásku k mojej rodine v tomto strašnom čase,“ začala svoj status na Facebooku Lisa Cloudová. „Chcem, aby ste vedeli, že hoci bol môj syn hlboko zarmútený predčasnou smrťou svojho otca na mezotéliu, jeho posledný deň bol radostný. Pripravil si izbu a rozmiestnil svoje veci po izbách s úmyslom zostať chvíľu v dome, ktorý miloval. Hovoril o svojom úmysle pomôcť zabezpečiť sestry na vysokej škole a emocionálne a finančne pomôcť aj svojej mame.“

Angusovu smrť si matka Lisa nevie vysvetliť. „Nemal v úmysle ukončiť svoj život. Keď sme sa objali na dobrú noc, povedali sme si, ako sa ľúbime, a povedal, že ma uvidí ráno. Neviem, či alebo čo si potom mohol dať do tela. Viem len, že si položil hlavu na stôl, kde pracoval na umeleckých projektoch, zaspal a už sa nezobudil,“ píše v odkaze Lisa.

Odporúčané
Zomrela duša a srdce Euphorie. Angus Cloud bol milovaný, no nepochopený človek s vážnymi problémami Zomrela duša a srdce Euphorie. Angus Cloud bol milovaný, no nepochopený človek s vážnymi problémami 1. augusta 2023 o 13:00

„Možno zistíme, že sa predávkoval náhodne a tragicky, ale je úplne jasné, že nemal v úmysle odísť z tohto sveta,“ pokračuje smútiaca matka. V príspevku spomína aj Angusovo zranenie mozgu spred 10 rokov. Píše, že jej syn dostal „10 bonusových rokov, ktoré naplnil kreativitou a láskou“.

Domov
Zdieľať
Diskusia