Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2013, 12:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

How To Train Your Dragon 2 s okúzlujúcim prvým trailerom!

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie epickej a zároveň krásnej rozprávky How To Train Your Dragon odkrýva prvý trailer a my sa tak môžeme tešiť na dospelejších hrdinov, drakov a novú hrozbu.

How To Train Your Dragon 2 s okúzlujúcim prvým trailerom!

Najlepší animovaný film posledných rokov, How To Train You Dragon, dostane sequel, vlastne sa ho dočkáme už o 7 mesiacov, presnejšie 20. júna 2014. Pokračovanie nesmierne podarenej rozprávky pozorne sledujeme a po prvých obrázkoch a teaseri tu dnes máme trailer, ktorý nám čaro severu a priateľstva Vikingov s drakmi odhaľuje. Pochybuje niekto, že to opäť nebude trhák leta a zaplní kina nielen mladistvými? 

V druhej časti trilógie sa dostaneme do obdobia 5 rokov po udalostiach z jednotky, kedy už Toothless (Bezzubka), Hiccup (Škyťák), Astrid a zvyšok skupiny organizujú obľúbené preteky na drakoch. Počas jazdy odhaľujú nové, nezmapované časti sveta. Jedného dňa však narazia na zamrznutú jaskyňu, ukrývajúcu stovky nových neskrotených drakov s tajomným jazdcom, pričom od mora prichádza ďalšia veľká hrozba. Ocitajú sa teda v boji o záchranu mieru. 

How To Train Your Dragon 2 s okúzlujúcim prvým trailerom!
Domov
Zdieľať
Diskusia