Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2023, 12:35
Čas čítania 0:37
Martin Adam Pavlík

Lepší trailer už tento rok asi neuvidíš. Spin-off seriál od Netflixu láka nádhernou animáciou a krvavými upírmi

Lepší trailer už tento rok asi neuvidíš. Spin-off seriál od Netflixu láka nádhernou animáciou a krvavými upírmi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ANIME SERIÁLY CASTLEVANIA: NOCTURNE NETFLIX
Uložiť Uložené

Sleduj strhujúcu upútavku na anime seriál.

Netflix odhalil trailer k anime Castlevania: Nocturne. Premiéra nás čaká 28. septembra. Ide o spin-off seriálu Castlevania od Warrena Ellisa. Môžeš sa znova tešiť na temnú gotickú atmosféru a množstvo krvilačných upírov. 

Novinka rozpovie doteraz neodhalený príbeh jednej z najobľúbenejších postáv franšízy, lovca upírov Richtera Belmonta. Vďaka nemu sa vrátime v čase do roku 1792, teda do obdobia Francúzskej revolúcie. 

Castlevania: Nocturne
Zdroj: Netflix


Ďalšou protagonistkou Castlevania: Nocturne bude tínedžerská lovkyňa upírov Maria Renard. Bude sprevádzať Belmonta počas hľadania temných príšer. Ako píše Collider, Castlevania sa považuje za jednu z najlepších televíznych adaptácií videohry, aké boli kedy vyrobené, preto nie je prekvapivé, že tvorcovia prichádzajú so spin-offom. 

Portál dodáva, že vzhľadom na popularitu franšízy by Netflix chcel udržať anime dlhšie pri živote, čo znamená, že ak bude Castlevania: Nocturne fungovať na divákov rovnako dobre ako pôvodná séria alebo ju dokonca prebije z hľadiska sledovanosti, určite uvidíme aj druhú sériu. Koniec koncov pôvodný seriál mal štyri série a pokryl príbeh iba dvoch hier.

Domov
Zdieľať
Diskusia