Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2023, 14:12
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

VIDEO: Spin-off seriálu The Boys bude divoký, študenti superhrdinovia sexujú a praskajú genitálie

FILMY A SERIÁLY GEN V SPRÁVY ZO SVETA THE BOYS
Uložiť Uložené

Prvé časti uvidíme už v septembri.

Amazon Prime divákom prinesie spin-off zo sveta The Boys s názvom Gen V. Jeho hlavnými postavami budú študenti superhrdinskej školy Godolkin University. Ako si už diváci The Boys stihli zvyknúť, superhrdinovia z tohto univerza nie sú častokrát žiadni dobráci.

Práve naopak, svoje schopnosti pravidelne zneužívajú na dosahovanie vlastných cieľov, pričom neváhajú ani vraždiť. Upútavka k novinke Gen V naznačuje, že mnohí žiaci z Godolkin University nebudú vôbec odlišní.

V Gen V hrajú Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn a ďalší. Z hercov z The Boys v seriáli uvidíme Jessie T. Ushera (A-Train), Claudiu Doumit (Victorie Neuman), Colby Minifie (Ashley Barrett ) a P. J. Byrne (Adam Bourke).

Prvé tri časti seriálu budú na Amazon Prime Video dostupné od 29. septembra 2023. Následne majú ďalšie epizódy vychádzať každý jeden týždeň až do 3. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia