Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. júla 2023, 9:52
Čas čítania 0:36
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Messi sa na štadióne postaral o hotové šialenstvo. V debutovom zápase za Inter Miami strelil víťazný gól

VIDEO: Messi sa na štadióne postaral o hotové šialenstvo. V debutovom zápase za Inter Miami strelil víťazný gól
Zdroj: Youtube/Major League Soccer
ŠPORT FUTBAL LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentínčan strelil víťazný gól v nadstavenom čase.

Lionel Messi má za sebou rozprávkový debut v Amerike. Po prestupe z PSG hneď v prvom zápase v drese Interu Miami strelil víťazný gól a postaral sa o výhru svojho nového tímu, informuje ABC News

Vo štvrtej minúte nadstaveného času argentínska superhviezda skórovala z priameho kopu. Messi povestnou ľavačkou poľahky prestrelil múr a zavesil to nekompromisne rovno do pravého vinkľa a v publiku spustil poriadne oslavné šialenstvo.

V otváracom zápase Ligového pohára tak Inter Miami zvíťazil nad mexickým klubom Cruz Azul 2 : 1. Messi pritom v debutovom zápase nenastúpil v pôvodnej zostave. Na ihrisko nabehol až v 54. minúte, keď vystriedal 18-ročného stredopoliara, svojho argentínskeho krajana Benjamina Cremaschiho.

„Chcem poďakovať všetkým divákom. Cítim sa tu veľmi vítaný, takže som veľmi šťastný, že im to môžem vrátiť týmto víťazstvom,“ povedal Messi. „Vedel som, že je to posledná šanca. Snažil som sa ako vždy a brankárovi sa našťastie nepodarilo získať loptu,“ dodal k priamemu kopu.

Domov
Zdieľať
Diskusia