V novej epizóde Podgastu sú hosťami dvaja starí kamaráti, ktorí si konečne otvorili spoločný podnik.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Či je fine-dining ultimátnym cieľom každého dobrého šéfkuchára.
- Ktoré slovenské jedlo Martin Korbelič miluje v každej jeho podobe.
- Ako sa v Bratislave za posledné roky zmenilo raňajkovanie.
- Prečo v Menju nerobia večere.
Martin Korbelič a Tomáš Sika sú dvaja skúsení šéfkuchári, ktorí spolu sedávali v školskej lavici a dnes si konečne otvorili spoločnú reštauráciu Menju na Bajkalskej. V nej priniesli zaujímavý mix viacerých gastrosmerov vrátane moderného varenia, lokálnej slovenskej, priam až bratislavskej kuchyne, ale aj ducha relatívne nedávnych čias, ktoré oni sami v Bratislave pomáhali vytvárať a tvarovať pred viac ako desiatimi rokmi.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.