Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. júna 2023, 9:14
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Dcéra Arnolda Schwarzeneggera sa hanbila za slávu svojho otca. Prosila ho, aby ju nevozil až ku škole

OSOBNOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER KATHERINE SCHWARZENEGGER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Čím boli jej spolužiaci starší, tým viac sa začali zaujímať o populárneho hollywoodskeho herca.

Najstaršia z dcér Arnolda Schwarzeneggera Katherine si zaspomínala na svoje detstvo so slávnym otcom. V epizóde SiriusXM’s The Nikki and Brie Show prezradila, že sa za jeho popularitu začala hanbiť už v priebehu detstva.

Arnold totiž svoje deti vozil v netradičných autách, ako napríklad v Hummeri bez okien, dverí a strechy. „Môžeš ma, prosím, vyložiť dole na ulici? Prosím, som taká zahanbená. Môžeme si, prosím, zobrať minivan?“ hovorievala Katherine otcovi.

Odporúčané
Legendárny Frank Zane rozplakal Arnolda Schwarzeneggera. „Budem cvičiť do 130 rokov,“ povedal veterán kulturistiky Legendárny Frank Zane rozplakal Arnolda Schwarzeneggera. „Budem cvičiť do 130 rokov,“ povedal veterán kulturistiky 15. júna 2023, 16:30

Čím boli navyše jej spolužiaci starší, tým viac si uvedomovali, že rodičom ich spolužiačky je milovaný predstaviteľ Terminátora. Na slávu otca si však dnes už 33-ročná Katherine dávno zvykla.

Sama žije po boku známeho herca Chrisa Pratta, s ktorým má dve dcéry Eloise Christinu a Lylu Mariu. 44-ročného Pratta môžeš poznať napríklad z trilógie Guardians of the Galaxy či Jurassic World.

Arnold Schwarzenegger
Zdroj: instagram.com/katherineschwarzenegger
Domov
Zdieľať
Diskusia