Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
5 dostupných značiek parfumov, s ktorými nebudeš voňať ako každý: objav netradičné dizajny flakónov a nadupané vône na mieru

Stora Skuggan 

Stora Skuggan je švédska značka, ktorá spája umenie a parfum. Značku založili v roku 2015 Tomas Hempel a Olle Hemmendorff, dnes ľudí zaujme nielen netradičnou vôňou, no aj zaujímavým stvárnením flakónov.

Odporúčané
Pri názve našich vôní si predstavíš sex, perfektne dopĺňajú techno párty, hovorí česká značka parfumov Pigmentarium (Rozhovor) Pri názve našich vôní si predstavíš sex, perfektne dopĺňajú techno párty, hovorí česká značka parfumov Pigmentarium (Rozhovor) 7. decembra 2022, 10:00

Vôňa  Fantôme de Maules je zložená z ingrediencií ako bergamot, galbanum, zelené listy, citrón, čierne korenie, kardamóm, koriander, lesné kvety, cédrové drevo, labdanum, santalové drevo, tonka fazula a vetvičník. Vôňa je unisex. 

Cena: 144 eur, 30 ml

niche parfumy, vône, umenie, dizajn
Zdroj: myskino.cz

Nasomatto

Hranice tradičnej parfumérie posúva aj talianska značka Nasomatto. Vznikla v roku 2007, založil ju Alessandro Gualtieri. Parfumy vynikajú svojou provokujúcou vôňou, ktorú všeobecne zakladateľ považuje za niečo, čo má v ľuďoch vyvolávať emócie a zážitky.

Parfum Blamage dýcha luxusom a je určený pre mužov aj ženy. Obsahuje tóny kože, brezy, bieleho dreva a pižma. Aj táto značka je jednou z tých, ktorých flakón určite nevyhadzuj.

Cena: 136 eur, 30 ml 

niche parfumy, vône, umenie, dizajn
Zdroj: ingredients-store.com
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia