Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
7 svetových aj slovenských značiek plaviek, ktoré by si mala poznať. Plavky od Candice Swanepoel zoženieš teraz za polovicu
emily ratajkowski, móda, plavky
Zdroj: iNAMORATA

Inamorata 

Inamoratu založila americká modelka a herečka Emily Ratajkowski v roku 2017. Názov značky Inamorata pochádza z talianskeho slova, ktoré znamená zamilovaná. Značka si zakladá na tom, aby sa každá žena cítila v plavkách sebavedome a žensky. Emily sa teda rozhodla, že na trh prinesie plavky, ktoré budú lichotiť všetkým typom postavy a oslavovať individualitu každej ženy.

Modelka pravidelne na svojich sociálnych sieťach dokazuje, že je veľkou milovníčkou plaviek. Ak chceš byť na pláži stredobodom pozornosti, na stránke značky nájdeš celý rad produktov od bikín rôznych tvarov, jednodielnych plaviek až po plážové oblečenie. Inamorata si zakladá na etickej výrobe a ide o udržateľnú značku. Značka ponúka plavky od 96 do 125 eur za jeden diel plaviek. 

emily ratajkowskiemily ratajkowski, móda, plavkyemily ratajkowski, móda, plavkyemily ratajkowski, móda, plavky
Zobraziť galériu
(10)
Modelka a influencerka Chiara Biasi.
Modelka a influencerka Chiara Biasi. Zdroj: Instagram/@chiarabiasi

Matinée

Taliansku značku Matinée založila spoločnosť Ocean Style Srl, ktorú vedie jej kreatívna riaditeľka Giusy Piacente. Svoju prvú kolekciu na trh uviedla značka v roku 2019, pod ktorou sa podpísala talianska influencerka a módna ikona Chiara Biasi. Plavky sú vyrábané v Neapole, odkiaľ Chiara ako art-director dolaďuje každý detail. Cena plavkových topov či nohavičiek sa pohybuje od 49 do 69 eur.  

Influencerska Chiara Biasi. chiara biasi, plavky, módne doplnky, plážové oblečeniechiara biasi, plavky, módne doplnky, plážové oblečeniechiara biasi, plavky, módne doplnky, plážové oblečenie
Zobraziť galériu
(10)
móda, plavky, letné doplnky, candice swanepoel
Zdroj: The Power of C

Tropic of C

The Tropic of C je značka topmodelky Candice Swanepoel, Juhoafričanka ju založila ešte v roku 2018. Dokonale reprezentuje modelkine africké korene, evokuje tropické miesta, žiarivé farby a rozmanité kultúry sveta. Značka, ktorej modely nedávajú priestor tajomstvu, inšpiruje ženy k tomu, aby sa na pláži, ale aj mimo nej cítili sebavedome. 

The Tropic of C sa špecializuje na plavky z udržateľných materiálov a takisto aj na plážové oblečenie. Pracuje s tkaninami, ktoré sú vyrobené z recyklovaných materiálov, ako je Econyl®, a odpadových materiálov nájdených v oceáne. V produktovom rade nájdeš plavky od 70 do 190 eur. Momentálne však prebiehajú zľavy, kde nájdeš bikiny aj za 30 eur. 

móda, plavky, letné doplnky, candice swanepoelmóda, plavky, letné doplnky, candice swanepoelmóda, plavky, letné doplnky, candice swanepoelmóda, plavky, letné doplnky, candice swanepoel
Zobraziť galériu
(10)
leto, plavky, móda, lokálna značka
Zdroj: CORD DECKER

CORD DECKER

Máme tu aj slovenského zástupcu, Cord Decker ponúka poctivý a kvalitný dizajn vyrobený v našej krajine. Modely sú minimalistické, nadčasové a veľmi ženské. Okrem oblečenia a plaviek ti ušijú aj svadobné či spoločenské šaty. Zakladateľka vyrába oblečenie u seba doma v štúdiu alebo v ateliéri so svojimi krajčírkami. Plavky stoja 69 eur. 

leto, plavky, móda, lokálna značkaleto, plavky, móda, lokálna značkaleto, plavky, móda, lokálna značkaleto, plavky, móda, lokálna značka
Zobraziť galériu
(10)
Rosie Huntington-Whiteley v modelu Hunza G.
Rosie Huntington-Whiteley v modelu Hunza G. Zdroj: Instagram/@rosiehw

Hunza G

Ak si milovníkom filmu Pretty Woman, určite si pamätáš ikonické šaty s výrezmi, ktoré mala na sebe Julia Roberts. Bol to model od značky Hunza, ktorá po tomto filme získala obrovskú popularitu. Dnes sa zameriava na vytváranie minimalistického oblečenia a bikín.

Plavky sú vyrobené zo špeciálnej tkaniny seerscucker. Záleží im na zodpovednej výrobe aj na dizajne, ktorý bude lichotiť každému typu postavy. Miluje ich napríklad modelka a podnikateľka Rosie Huntington Whiteley, ktorá s Hunzou aj spolupracovala. Táto celebritná „výpomoc“ vyniesla značku na instagramové výslnie. Ich bikiny sa pohybujú od 95 do 195 eur. 

leto, plavky, módaleto, plavky, módaleto, plavky, módaleto, plavky, móda
Zobraziť galériu
(11)
Anketa:
Ktorá značka ťa zaujala najviac?
The Attico
Rat n Boa
Inamorata
Matinée
Tropic of C
CORD DECKER
Hunza
The Attico
5 %
Rat n Boa
10 %
Inamorata
10 %
Matinée
0 %
Tropic of C
15 %
CORD DECKER
5 %
Hunza
55 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia