Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2023, 11:58
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Vin Diesel chystá ženský spin-off Rýchlo a zbesilo. Desiatka prilákala do kín najmenej divákov od čias Tokyo Drift

Vin Diesel chystá ženský spin-off Rýchlo a zbesilo. Desiatka prilákala do kín najmenej divákov od čias Tokyo Drift
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Ako chce Vin Diesel a štúdio Universal žmýkať slávnu sériu? Uvidíme viaceré ďalšie spin-offy.

Rýchlo a zbesilo 10 má za sebou celosvetovú kinopremiéru. Zatiaľ čo snímka zarobila celkovo 320 miliónov dolárov, na domácej pôde (USA + Kanada) to bolo len 67,5 milióna dolárov, čo je v porovnaní s predošlými filmami pre štúdio Universal sklamanie.

Odporúčané
Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili 16. mája 2023, 12:30

Osmička zarobila v USA počas premiérového víkendu 100 miliónov dolárov a 532 miliónov dolárov celosvetovo. Deviatka dokázala počas premiéry v USA zarobiť 70 miliónov a celosvetovo 233 miliónov dolárov. Išlo však o tržby tesne po pandémii. Zatiaľ čo celosvetovo je séria stále veľkým hitom, záujem divákov v USA výrazne klesá, čo štúdio Universal pravdepodobne trápi najviac, keďže práve z amerických kín dostávajú najväčší podiel z kinotržieb.

Ide o najslabší premiérový víkend v sérii od čias Rýchlo a zbesilo 3: Tokyo Drift z roku 2006 (vynímajúc spin-off Hobbs and Shaw, ktorý v USA počas premiérového víkendu zarobil 60,8 milióna dolárov). 

Rýchlo a zbesilo ženské
Zdroj: Universal

Séria Rýchlo a zbesilo bude pokračovať minimálne ďalšími dvomi filmami, v ktorých sa už ukáže aj Dwayne Johnson ako Hobbs (môže to navýšiť tržby a záujem divákov). Vin Diesel však prezradil, že okrem toho chystajú aj ďalšie spin-offy, akým bol Hobbs and Shaw.

Prvým plánovaným je ženský spin-off, ktorý sa zameria na ženské postavy v sérii, aby dostali viac priestoru. Všetky plánované spin-off filmy začnú vyrábať po tom, ako sa skončí hlavná séria. 

Domov
Zdieľať
Diskusia