Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. mája 2023, 9:17
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Dagestanský influencer Hasbulla skončil za mrežami. S kamarátmi vyčíňal na autách v uliciach mesta

Dagestanský influencer Hasbulla skončil za mrežami. S kamarátmi vyčíňal na autách v uliciach mesta
Zdroj: Wiki Commons
ZAUJÍMAVOSTI HASBULLA KRIMI
Uložiť Uložené

Jeho zatknutie vyvolalo na internete veľké vášne, pričom dostal veľkú podporu od fanúšikov.

Ako informoval portál Red Corner MMA, 20-ročného, čoraz populárnejšieho influencera z Dagestanu Hasbullu Magomedova zatkli za porušenie dopravných predpisov.

Spolu s partiou vyčíňal na autách v uliciach Dagestanu. Jazdili bezohľadne a prekážali ostatným vodičom v jazde. Polícia vzala mužov do väzby a obvinila ich z viacerých priestupkov. Skupinka údajne oslavovala svadbu svojho kamaráta.


Hasbulla má na Instagrame viac než 8 miliónov followerov a je známy najmä v bojovej komunite, keďže je dobrý kamarát s bývalým kráľom ľahkej váhy v UFC Khabibom Nurmagomedovom aj jeho zverencom, súčasným šampiónom Islamom Makhacheveom. 

Podľa portálu MMA Fanatik Hasbulla dokonca sám podpísal 5-ročnú zmluvu s najväčšou MMA ligou, pričom zatiaľ je v pláne jeho mediálna aktivita a účasť na turnajoch. Dôvodom nezvyčajného vzhľadu Hasbullu je, že trpí genetickou poruchou, konkrétne nedostatkom rastového hormónu.

Domov
Zdieľať
Diskusia