Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. mája 2023, 15:46
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Trailer na Rýchlo a zbesilo 10: Polonahý Jason Momoa ako záporák Dante nahrádza Dwayna Johnsona

Trailer na Rýchlo a zbesilo 10: Polonahý Jason Momoa ako záporák Dante nahrádza Dwayna Johnsona
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Rýchlo a zbesilo 10 dorazí do kín už o niekoľko dní. Nové trailery ťa zoznámia so super vyzerajúcim záporákom Dantem v podaní Jasona Momou.

Štúdio Universal vydalo nové videá k snímke Rýchlo a zbesilo 10. Tá sa do slovenských kín dostane už 18. mája 2023 a predstaví nového záporáka v sérii Danteho v podaní Jasona Momou (Aquaman), ktorý pôsobí ako najzaujímavejšia nová postava v sérii od príchodu Dwayna Johnsona a Jasona Stathama.

Odporúčané
10 super hier, ktoré prejdeš do 5 hodín a stoja len niekoľko eur 10 super hier, ktoré prejdeš do 5 hodín a stoja len niekoľko eur 29. apríla 2023, 12:30

Dante je synom jedného zo záporákov, ktorého Domova partia zabila v piatej časti. Dante sa s cieľom pomstiť dokonale pripravil na celú partiu a pozná každú jej slabosť.

Okrem videa predstavujúceho Danteho sa môžeš pozrieť aj na pohľad do zákulisia nakrúcania a nové video zobrazujúce lásku a vzťah medzi postavami Dominica (Vin Diesel) a Letty (Michelle Rodriguez).

Domov
Zdieľať
Diskusia