Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Fight Night Challenge.
11. apríla 2023, 17:30
Čas čítania 0:42

Fight Night Challenge chystá novinky! Sleduj tlačovku online alebo naživo z Nív

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené

Tlačovka sa uskutoční v stredu 12. apríla.

Organizácia Fight Night Challenge plánuje v poradí už štvrtý galavečer, kde uvidíme profi športovcov aj celebrity, ako si to rozdajú v boxerskom ringu. Na atraktívnej fight-card nechýba Attila Végh, Patrik „Rytmus“ Vrbovský, Nathan Dzaba, Marek Bartl, Monika Haklová či Petr „Monster“ Kníže.

Organizácia má pripravenú na zajtra 12. apríla 2023 tlačovú konferenciu s názvom Media Day, na ktorej sa dozvieme zaujímavé novinky.

Pozeraj zajtra o 18.00 h na Youtube Fight Night Challenge. Keď si z Bratislavy, môžeš prísť naživo priamo do budovy Nivy centrum v Bratislave a sledovať tlačovku na najvyššom poschodí Konn Food Baru. Moderovať ju bude dvojica Robo Kmeťo a Pirátik. „Dozviete sa zaujímavé veci,“ konštatoval riaditeľ organizácie Attila Végh, ktorého čaká na FNC 4 súboj v boxe proti bývalému UFC zápasníkovi Ericovi Spicelymu.

Sleduj tlačovku
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Lístky na turnaj sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk. Keď si fanúšikom tohto športu, nerob si program na 13. mája 2023 a príď si do Mestskej športovej haly v Trnave pozrieť atraktívne zápasy celebrít a profesionálnych zápasníkov. Priamy prenos a vysielanie z miesta konania samotného eventu bude zabezpečovať kvalitná platforma Oktagon.tv.

Domov
Zdieľať
Diskusia