Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2023, 9:30
Čas čítania 3:24
Jakub Paulík

Lietadlo rozseklo taxík a muž odfotil svojho vraha. Toto sú najdesivejšie zábery z momentov pred smrťou

ZAUJÍMAVOSTI FOTOGRAFIE Z HISTÓRIE MOMENTY PRED SMRŤOU
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Zábery z pádu lietadla pripomínajú katastrofický hollywoodsky film.

Francúzsky zamilovaný pár si spravil na koncerte selfie krátko predtým, ako do klubu vpadli teroristi. Filipínsky politik si chcel odfotiť svoju rodinu a nechtiac v zábere zachytil strelca, ktorý ho o niekoľko sekúnd zavraždil. Tieto fotografie a videozáznamy ukazujú momenty pred tragickými haváriami a vraždami.

V špeciáloch zameraných na fotografie sme rozobrali aj príbehy spájané s fotkami slovenskej mafie, vojnových hrôz či záberov, ktoré už na prvý pohľad budia hrôzu. Tieto a ďalšie články môžeš čítať bez obmedzení ako člen klubu Refresher+.

Partnerku chránil pred teroristami vlastným telom (2015)

Gilles Leclerc a Marianne Labanane na fotografIi krátko pred útokom teroristov.
Gilles Leclerc a Marianne Labanane na fotografIi krátko pred útokom teroristov. Zdroj: Gilles Leclerc/instagram.com/juistviking/

Americká rocková kapela Eagles of Death Metal 13. novembra 2015 vystúpila na vypredanom koncerte v parížskom divadle Bataclan. V sále bolo približne 1 500 ľudí. Koncertu sa zúčastnili aj Gilles Leclerc a jeho partnerka Marianne Labanane. Dvojica si tak ako mnohí iní fanúšikovia kapely spravila na mieste fotografiu. „EODM sú späť!“ napísal Gilles k fotke, ktorú ihneď zavesil na svoj Instagram, píše francúzsky magazín L’Obs.

Odporúčané
Skončili bez očí a jazyka. Toto sú posledné momenty pred smrťou a ich príbeh Skončili bez očí a jazyka. Toto sú posledné momenty pred smrťou a ich príbeh 11. septembra 2023, 14:30

Do haly o niekoľko hodín neskôr vtrhli štyria teroristi Islamského štátu, ktorí začali strieľať do davu ľudí a následne sa odpálili samovražednými vestami. Ako píše Daily Mail, útočníci nešetrili vôbec nikoho a na koncerte povraždili aj fanúšikov na vozíčku. Príslušníci Islamského štátu v klube pripravili o život 89 ľudí vrátane Gilla Leclerca, ktorý podľa CNN ochránil Marianne vlastným telom, a tak útok prežila.

Domov
Zdieľať
Diskusia