Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2023, 14:03
Čas čítania 1:30
Jana Chovancová

Viem, že som škaredý. Eric André vysvetľuje pôvod fotky, na ktorej nahý pózuje s Emily Ratajkowski

Viem, že som škaredý. Eric André vysvetľuje pôvod fotky, na ktorej nahý pózuje s Emily Ratajkowski
Zdroj: Instagram/Emily Ratajkowski
NEWS EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Fotka, na ktorej komik pózuje so známou modelkou, pričom obaja sú nahí, obletela celý svet. Nezaobišla sa bez kritiky a negatívnych komentárov o jeho výzore.

Emily Ratajkowski sa minulý rok rozišla so svojím bývalým manželom a otcom svojho syna Sebastianom Bearom-McClardom. Po rozvode sa stal milostný život modelky predmetom záujmu médií, ktorým neunikla ani fotografia z tohtoročného Valentína, píše LADbible. Pózuje na nej Emily v Evinom rúchu a na gauči leží takisto nahý komik Eric André, ktorému pohlavný úd prekrýva iba emotikon v tvare srdca.

Fotografia dvoch nudistov, ktorú uverejnil na sociálnej sieti Eric, okamžite obletela svet. Nechýbali komentáre týkajúce sa jeho výzoru, pričom Emily prirovnávali ku kráske a Erica, ako inak, ku zvieraťu. Po vlne kritiky sa rozhodol post komentovať samotný 39-ročný komik. V rozhovore pre Rolling Stone uviedol, že sa Emily v izbe jednoducho zjavila a zvečnila, čo videla.

„Skutočne som daný moment prežíval. Pil som víno na gauči a ona zrazu začala umierať od smiechu. Povedala mi, že si to musí odfotiť. Tak sa aj stalo, na čo sme sa spolu na fotke začali smiať. Opakovala, že je to ikonické,“ hovorí o vzniku fotografie Eric.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023, 9:30

„Obaja sme sa zhodli, že je to nádherný obrázok, o ktorý sa musíme podeliť so svetom. Nebolo pri tom veľa premýšľania, koniec koncov, o tom je umenie. Krása je v spontánnosti,“ dodáva komik, ktorý na fotografiu dostal viac ako 640-tisíc lajkov.

Mnoho ľudí reagovalo negatívne najmä na Andrého a komentovalo jeho „škaredý výzor“. On sám sa však vo výpovedi nazval škaredým a dodal, že prvých 20 rokov svojho života vyzeral ako Steve Urkel. „Myslím si, že ľudia si myslia, že príťažlivosť je založená len na fyzickom vzhľade,“ dodal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Andre (@ericfuckingandre)

Pravda o ich vzťahu vyplávala na povrch iba nedávno...

O vzťahu Ratajkowski a Andrého sa hovorilo už niekoľko týždňov predtým, ako sa snímka na internete objavila prvýkrát. Mnohí sa domnievajú, že práve fotka bola potvrdením ich lásky, no nové správy ukazujú, že to vlastne bolo úplne inak. Podľa portálu E!news sa s komikom Ratajkowsi rozišla niekoľko dní predtým, ako táto snímka vznikla. 

Neznámy blízky zdroj Emily nedávno prezradil, že sa rozchod udial pred zverejnením postu a modelka s tým nemá nič spoločné. Aj samotná Emily zverejnila na Tiktoku záhadnú správu o svojom situationshipe. 

„Čo by si mal robiť, keď sa ti skončí situationship? Začni si ďalší,“ napísala modelka 18. februára pod svoje video.

Domov
Zdieľať
Diskusia