Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2023, 16:04
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Ant-Man je najhoršie hodnotená marvelovka vôbec. V kinách však cez premiérový víkend zarobila najviac zo všetkých 3 častí

Ant-Man je najhoršie hodnotená marvelovka vôbec. V kinách však cez premiérový víkend zarobila najviac zo všetkých 3 častí
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA
Uložiť Uložené

Podľa kritikov horšia marvelovka od Marvel Studios ani neexistuje.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania je najhoršie hodnotený marvelovský film. Na serveri Rotten Tomatoes, ktorý združuje hodnotenia v recenziách profesionálnych kritikov, je na poslednej priečke spolu so snímkou Eternals, ktorej kritiku však americkí recenzenti prehnali. Ant-Man 3 má po 312 recenziách priemerné hodnotenie 5,6/10 a 47 % pozitívnych recenzií. Eternals je na tom identicky, aj keď má viac ako 400 recenzií. 

Recenzent Comingsoon.net napísal, že pridaním veľkej hrozby na úrovni Avengerov stratil Ant-Man čaro a že je to navyše emocionálne prázdny film plný efektov s malým množstvom humoru. Reportér IndieWire zase rozmýšľa nad tým, či by filmy nemali byť zase menšie, ako napríklad marvelovky, ktoré sú už také veľké, že hrozí, že vybuchnú. V našej recenzii sa môžeš dočítať, že najnovšia marvelovka má slabý príbeh, nezaujímavých hrdinov a nulové emócie. 

Odporúčané
Recenzia PS VR2: Hranie budúcnosti máme v rukách už dnes. Keď vstúpiš do virtuálnej reality od PlayStation, nebudeš chcieť skončiť Recenzia PS VR2: Hranie budúcnosti máme v rukách už dnes. Keď vstúpiš do virtuálnej reality od PlayStation, nebudeš chcieť skončiť 20. februára 2023, 16:00

Zlé hodnotenia od kritikov a horšie prijatie od divákov však filmu až tak veľmi neublížili. Zdá sa, že diváci a fanúšikovia Marvelu boli zvedaví na postavu Kanga, nového záporáka, ktorý spôsobí Avengerom problémy podobne ako Thanos. Zahral si ho Jonathan Majors (Lovecraft Country) a až v tomto filme naplno ukázal svoje schopnosti.

Komiksový film Ant-Man 3 zarobil celosvetovo počas premiérového víkendu 240 miliónov dolárov, pričom v USA zarobil 120 miliónov dolárov. Na porovnanie, prvý Ant-Man zarobil v kinách v USA počas premiéry 57 milliónov dolárov a Ant-Man 2 zase 75 miliónov dolárov.

5 najhoršie hodnotených filmov od Marvel Studios:

The Incredible Hulk – 67 % pozitívnych recenzií a priemerné hodnotenie 6,2/10

Thor: The Dark World – 66 % pozitívnych recenzií a priemerné hodnotenie 6,2/10

Thor: Love & Thunder – 64 % pozitívnych recenzií a priemerné hodnotenie 6,4/10

Eternals – 47 % pozitívnych recenzií a priemerné hodnotenie 5,6/10

Ant-Man and The Wasp: Quantumania – 47 % pozitívnych recenzií a priemerné hodnotenie 5,6/10

Ant-Man
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia