Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. februára 2023, 10:53
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Nostalgický trailer na Indiana Jones 5 ťa prenesie do detstva. Ford hláškuje a bičuje nacistov ako za mlada

Nostalgický trailer na Indiana Jones 5 ťa prenesie do detstva. Ford hláškuje a bičuje nacistov ako za mlada
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY
Uložiť Uložené

Sleduj nový trailer na Indiana Jones 5. Po jeho pozretí si budeš istý, že pôjdeš do kina.

Harrison Ford má nezameniteľnú charizmu aj vo svojich 80 rokoch. Jeho Indiana Jones sa predstavuje v kratšom traileri na piaty a záverečný diel s názvom The Dial of Destiny. Vidíme v ňom aj záporáka stvárneného Madsom Mikkelsenom. Pravdepodobne ide o jedného z nacistov, ktorým dával Indy na zadok v predošlých častiach.

Odporúčané
Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu 12. februára 2023, 11:00

Trailer nižšie je plný doteraz nevidených záberov. V rámci 30 sekúnd na pozadí legendárnej Indyho zvučky budeš mať na tvári široký úsmev. Nostalgia tu pracuje na jednotku a zdá sa, že pôjde o nádherné zakončenie Indyho príbehu. 

Okrem Forda a Mikkelsena uvidíme v snímke aj Phoebe Waller-Bridge (seriál Fleabag), Antonia Banderasa či Johna Rhysa-Daviesa (predošlé diely Indyho či Pán prsteňov). Dobrodružný film napísal a zrežíroval James Mangold (Logan, Ford vs Ferrari). 

Domov
Zdieľať
Diskusia