Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2023, 13:59
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

V New Yorku sa nachádza svätyňa vraha z Vreskotu. Jenna Ortega znova uteká pred šialeným zabijakom v maske

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA VRESKOT 6
Uložiť Uložené

Dvojica sestier v minulej časti prežila. Tentoraz sa im to však už nemusí podariť.

V šiestej časti Vreskotu uvidíme preživšie sestry Taru a Sam (Jenna Ortega a Melissa Barrera). Tie sa spoločne odsťahujú z Woodsboro do New Yorku, dúfajúc, že tak ujdú pred krvavou minulosťou. Vrah prezývaný Ghostface im však ide aj naďalej po krku. Trailer pritom naznačuje, že si niekto vybudoval v meste svätyňu venovanú jeho osobe.

V príbehu novej časti slávnej hororovej série znova uvidíme novinárku Gale Weathers, ktorú hrá od prvého dielu Courteney Cox. Aj keď je jej postava stálicou, neznamená to, že by život Gale nebol v ohrození.

Ako sme mohli vidieť v piatej časti, tvorcovia sa dokážu zbaviť aj starých hrdinov, ako napríklad Deweyho (David Arquette). Vo Vreskote 6 si ďalej zahrá Samara Weaving, Hayden Panettiere (postava Kirby Reed, ktorá prežila vo Vreskote 4), Dermot Mulroney či Tony Revolori.

Film režírovala dvojica Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, ktorá nakrútila minuloročný Vreskot a zábavnú hororovú komédiu Krvavá nevesta. Premiéra Vreskotu 6 je v slovenských kinách plánovaná na 9. marca 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia