Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. januára 2023, 20:27
Čas čítania 0:55
Martin Adam Pavlík

Existuje až 5040 spôsobov, v akom poradí môžeš pozerať seriál Kaleidoscope, a zakaždým ťa čaká iný zážitok. Dodrž toto pravidlo

Existuje až 5040 spôsobov, v akom poradí môžeš pozerať seriál Kaleidoscope, a zakaždým ťa čaká iný zážitok. Dodrž toto pravidlo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KALEIDOSCOPE NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kriminálny seriál o veľkolepej lúpeži momentálne patrí medzi najsledovanejšie seriály na Netflixe.

V utorok sme ťa informovali o tom, že na Netflixe nájdeš v ponuke od 1. januára aj kriminálny seriál Kaleidoscope, ktorý je netradičný v tom, že ho môžeš pozerať v hocijakom poradí, pričom stále bude dávať zmysel. 

Osem dielov seriálu je pomenovaných podľa farieb zoradených v poradí žltá, zelená, modrá, oranžová, fialová, červená, ružová a biela, ty sa však môžeš rozhodnúť, ktorou epizódou začneš.

Unilad píše, že diváci majú až neuveriteľných 5040 spôsobov, v akom poradí si seriál môžu pozrieť, ak dodržia jedno pravidlo – musia si „finálnu“ epizódu s názvom Biela odložiť ako poslednú. Stavia ich to v každom prípade pred neľahkú dilemu.

kaleidoscope
Zdroj: Netflix


Ak si Bielu pozrieš hneď na úvod alebo v strede série, zostane ti 40 320 rôznych spôsobov, ako Kaleidoscope sledovať. Tvorcovia sa pohrali s naratívom a divákov tak čaká jedinečný a vo väčšine prípadov veľmi odlišný interaktívny zážitok. O niečo podobné sa už filmári v minulosti snažili snímkou Black Mirror: Bandersnatch.

Ako ďalej píše Unilad, jeden používateľ na Twitteri radí, ako by malo sledovať Kaleidoscope milovníci tajomna. Najvhodnejšie poradie pre nich vraj bude – červená, žltá, ružová, zelená, oranžová, fialová, modrá a biela. Prezradil tiež, v akom poradí by si spätne želal seriál vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia