Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2023, 18:11
Čas čítania 0:38
Martin Adam Pavlík

Nový seriál na Netflixe ponúka netradičný experiment. Kaleidoscope si môžeš pozrieť v akomkoľvek poradí a stále bude dávať zmysel

Nový seriál na Netflixe ponúka netradičný experiment. Kaleidoscope si môžeš pozrieť v akomkoľvek poradí a stále bude dávať zmysel
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia ponúkajú netradičný interaktívny zážitok.

Netflix priniesol 1. januára nový seriál, nie však hocijaký. Ako píše Independent, ide o zaujímavý a netradičný experiment, ktorého cieľom je interaktivita s divákom. Kaleidoscope si totiž môžeš pozrieť v hocijakom poradí epizód, pričom seriál by ti napriek tomu mal zakaždým dávať zmysel.

Osem dielov pomenovaných podľa farieb je síce zoradených chronologicky v poradí žltá, zelená, modrá, oranžová, fialová, červená, ružová a biela, ty sa však môžeš rozhodnúť, ktorou epizódou začneš. Môžeš si teda seriál pozrieť pokojne aj od konca.

Tvorcom kriminálnej minisérie o veľkolepej lúpeži, pri ktorej ide o sedem miliárd dolárov, je americký spisovateľ Eric Garcia. Hlavným hrdinom nového netflixovského hitu je tvár dobre známa všetkým milovníkom seriálov Breaking Bad a Better Call Saul Giancarlo Esposito. Ten v nich stvárnil postavu Gustava Fringa.

Netflix uvádza, že poradie, v ktorom si diváci Kaleidoscope pozrú, ovplyvní ich pohľad na príbeh a postavy. Každý teda môže zažiť jedinečný zážitok. Nadšení diváci teraz s dilemou na sociálnych sieťach riešia, v akom poradí je najlepšie si seriál pozrieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia