Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
3. januára 2023, 19:53
Čas čítania 1:14
Ema Stanovská

Pri Žiline otvorili jubilejný 40. McDonald’s na Slovensku. Sľubuje parádny výhľad na letisko z terasy

GASTRO GASTROPRIEMYSEL MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

McDonald’s je v súčasnosti najväčší prevádzkovateľ reštaurácií na Slovensku, ktorý neustále expanduje a rozširuje sieť svojich prevádzok.

Spoločnosť McDonald’s otvorila začiatkom januára jubilejnú 40. reštauráciu na Slovensku. Nachádza sa na zjazde z diaľnice D3 – exit Letisko Žilina Dolný Hričov. Obľúbený Big Mac si tak po novom môžu dať obyvatelia regiónu nielen v Žiline, ale aj na ďalšom novom mieste.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Výhľad na letisko

Nová reštaurácia je už treťou diaľničnou reštauráciou na Slovensku s kapacitou 124 miest na sedenie. Pred reštauráciou sú parkovacie miesta pre 36 osobných áut a dva autobusy. Reštaurácia ponúka zákazníkom aj možnosť posedenia na vonkajšej terase (s výhľadom na žilinské letisko), kde sa celkovo zmestí 92 osôb.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Novootvorená reštaurácia je vyhotovená v novom modernom dizajne Luna s typickými okrúhlymi a polkruhovými tvarmi, drevenými povrchmi, textúrovaným vinylovým čalúnením či materiálmi ako oceľ a betón.

Vo vnútorných priestoroch je pre návštevníkov pripravených osem samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, a kaviarenská časť McCafé. V blízkom čase pribudne v interiéri aj veľký stôl s interaktívnymi digitálnymi hrami nielen pre deti. O ich zábavu sa dovtedy postará vonkajšie ihrisko playland.

Dôraz na ochranu prírody

McDonald’s vo svojich reštauráciách používa úsporné spotrebiče, LED osvetlenie či ekologické chladivá. Životné prostredie šetrí aj prepracovaným systémom triedenia odpadu po zákazníkoch v špeciálnej miestnosti či upratovacími hliadkami Trash Patrols, ktoré sa starajú o čistotu v okolí prevádzok.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Pri tejto novej reštaurácii v najbližších týždňoch pribudnú aj štyri rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily s výkonom každej až 150 kW. V rovnakej lokalite už na jar vyrastie aj čerpacia stanica, takže okrem načerpania síl a energie v reštaurácii McDonald’s môžu návštevníci doplniť aj palivo do svojho motorového vozidla.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Reštaurácia je vybavená aj automatickým laickým defibrilátorom na poskytnutie prvej pomoci, ktorý dokáže pomôcť zachrániť život človeka postihnutého srdcovým zlyhaním.

Odporúčané
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov 25. apríla 2024, 13:30

McDonald’s predstavuje aj silnú značku a v súčasnosti najväčšieho prevádzkovateľa reštaurácií na Slovensku, ktorý neustále expanduje a rozširuje sieť svojich prevádzok. Nedávno v nákupnom centre Eurovea otvoril najväčšiu prevádzku na Slovensku s 268 miestami, dvanástimi kioskami a detskou šmykľavkou. 

McDonald's
Zdroj: McDonald’s
Domov
Zdieľať
Diskusia