Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
16. decembra 2022, 13:44
Čas čítania 1:17

V Bratislave otvoria najväčší McDonald's na Slovensku. Bude mať 268 miest a interiér, aký v našom okolí zatiaľ nemá nikto

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prvá časť priestorov je už otvorená, v nákupnom centre Eurovea pri Dunaji momentálne prebiehajú rekonštrukčné práce.

Nákupné centrum Eurovea prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, po ktorej sa stane najväčším a najkomplexnejším nákupným centrom na Slovensku. Spolu s ním vzniká aj najväčšia prevádzka obľúbenej siete rýchleho občerstvenia McDonald’s na Slovensku.

mcdonald's
Zdroj: Mcdonald's

Milovníci hranolčekov či hamburgerov môžu novú prevádzku navštíviť od konca novembra, ale zatiaľ len v prvej časti rekonštruovaných vnútorných priestorov. Po dokončení prác bude mať McDonald’s kapacitu 220 miest na sedenie vo vnútorných priestoroch. Ďalších 48 miest na sedenie bude dostupných na vonkajšej terase.

mcdonald's
Zdroj: Mcdonald's

Okrem toho vyniká aj svojím vyhotovením, a to vďaka dizajnu Luna a umiestneniu v oboch častiach nákupného centra – reštaurácia je situovaná presne v strede medzi starou a novou časťou Eurovey.

S výnimkou kín ide o jedinú prevádzku pýšiacu sa touto polohou. Rozšírením priestorov tak prevádzka ponúkne aj množstvo pracovných príležitostí pre ľudí, ktorých neustále aktívne oslovujú.

Dvanásť kioskov a „playland“

Ako prvá prevádzka na Slovensku a v Česku bude nová prevádzka vyhotovená v modernom dizajne Luna inšpirovanom mesiacom. Pre tento štýl sú typické okrúhle a polkruhové tvary, drevené povrchy či materiály ako oceľ a betón. Okrem toho bude reštaurácia takisto vybavená vnútornými hracími prvkami pre deti a súčasťou exteriéru bude tiež playland s detskou šmykľavkou.

mcdonald's
Zdroj: Mcdonald's

Prevádzka bude disponovať najväčším počtom samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, spomedzi všetkých reštaurácií McDonald’s na Slovensku – bude ich mať až dvanásť. Z tejto reštaurácie si okolití zákazníci budú môcť objednať jedlo aj cez doručovací kanál McDelivery.

25. apríla 2024, 13:30 Čas čítania 0:49 Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov

Otvorenie nového nákupného centra Eurovea sa odhaduje na apríl budúceho roka. Po dokončení prác bude mať centrum 85 000 štvorcových metrov a návštevníkom ponúkne 320 obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní. Najväčším lákadlom novej časti bude dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark, ktorý tu otvorí svoju prvú prevádzku. 

mcdonald's
Zdroj: Mcdonald's

Zmeny prichádzajú aj v oblasti gastronómie. Nová stravovacia zóna sa zdvojnásobí. S kapacitou 1 156 miest, doplnená o „food hall“, vytvorí spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji najväčšiu gastrodestináciu na Slovensku. Rozrastie sa tiež multikino Cinema City, ktoré bude mať po rekonštrukcii 17 sál a úplne nový VIP koncept.

mcdonald's
Zdroj: Mcdonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia