Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2022, 11:00
Čas čítania 8:41
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Najväčší MMA turnaj roka plný hviezd je tu! Veľkolepá šou Oktagon 38 zakončí rok ohňostrojom pästí a tvrdých bitiek

Najväčší MMA turnaj roka plný hviezd je tu! Veľkolepá šou Oktagon 38 zakončí rok ohňostrojom pästí a tvrdých bitiek
Zdroj: Fabriq MMA
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Macek, Keita, Boráros, Peňáz a mnoho ďalších. Očakávaný turnaj Oktagon 38 bude nabitý na prasknutie. My sme sa na všetky zápasy pozreli bližšie a prinášame ti naše predikcie.

Najväčšia a zároveň posledná domáca MMA akcia roka je už za rohom. Organizácia Oktagon MMA usporiada v piatok 30. decembra v pražskej O2 aréne turnaj Oktagon 38, na ktorom síce zrušili stret Patrika Kincla s Karlosom Vémolom, ale aj napriek tomu ponúka skvelú kartu plnú hviezd a atraktívnych zápasov vrátane jedného titulového. O ten sa postará veterán UFC Gustavo Lopez s českou jednotkou divízie Filipom Mackom, ktorý už mal niekoľkokrát šancu siahnuť si na vysnívaný titul. Dokáže to tentoraz?

Okrem hlavného ťaháka sa však milovníci zmiešaných bojových umení, ale aj boxu môžu tešiť na celý rad ďalších očakávaných duelov. Fanúšikovia privítajú navrátilcov a rastúcu hviezdu Mateja Peňáza, ktorý sa v poslednom zápase uchádzal o miesto v UFC, o hlavný predzápas sa postará Matúš Juráček s rebelom Alexom Lohorom a v boxe si to rozdajú hviezdy domácej scény Gábor Boráros a Václav Mikulášek. Naozajstnou lahôdkou potom bude postojárska bitka Loseneho Keitu s Milanom Palešom.

Čaká nás toho veľa, a preto sme v redakcii opäť pripravili predikcie na jednotlivé zápasy.

Základné informácie o turnaji:
Kedy: Piatok 30. 12. 2022
Kde: Pražská O2 aréna, naživo na Oktagon.tv
Hlavné hviezdy turnaja: Filip Macek, Losene Keita, Matěj Peňáz, Gábor Boráros, Václav Mikulášek, Alex Lohoré, Matúš Juráček a ďalší
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Martin Pipek vs. Hassan Shaaban

Dvadsaťšesťročný Čech sa počas svojho debutu na pražskej Štvanici v klietke príliš dlho neohrial, pretože zápas ukončil už v prvom kole, ale stihol všetkým jasne ukázať, že je v postoji ostrý ako britva a na zemi vie držať pozíciu aj uštedriť tvrdý ground and pound. Ide vpred ako buldozér a nebojí sa nikoho a ničoho. Sebavedomie mu rozhodne nechýba.

Tentoraz bude čeliť len 20-ročnému talentovanému Nemcovi, ktorý tento rok dorazil až do finále OKTAGON Challenge a vo vyrovnanom súboji takmer zvíťazil. Shaabanove prednosti poznáme lepšie, pretože v klietke strávil podstatne viac času a ani on sa rozhodne nebojí tvrdých výmen a dokáže byť rýchly ako strela.

Práve skúsenosti z predchádzajúcich duelov by mali v tomto prípade rozhodovať, aj keď Pipek môže prekvapiť, najmä v prvom kole, ktoré má mimoriadne silné.


Tip na víťaza: Shaaban

hassan shaaban
Zdroj: OKTAGON MMA

Radovan Úškrt vs. Ole Magnor

Nór Ole Magnor v minulosti striedal výhry s prehrami, teraz sa však vezie na vlne troch víťazstiev v sérii, pričom naposledy oslavoval skalp Michala Kotalíka, ktorého ukončil v druhom kole. Magnor sa z boja vracia buď so štítom, alebo na štíte. Ešte nikdy totiž nebojoval celé tri kolá a všetky jeho zápasy sa skončili či už výhrou, alebo prehrou ešte pred limitom. Predpokladáme, že sa to isté stane aj teraz.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 127752 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia