Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Websupport.
19. decembra 2022, 18:30
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Narodeninové voľno aj masáže v office. Pozri sa, aké nadštandardné pracovné podmienky ponúka firma Websupport (Reportáž)

VIDEO PRÁCA PRACOVNÉ PROSTREDIE
Uložiť Uložené

Chceš takéto „hýčkanie“ na pracovisku zažívať aj ty?

Narodeninové voľno, firemné párty, spoločné raňajky či masáže v office. To je len niekoľko jasných signálov, že firma Websupport si svojich zamestnancov váži a vie sa o nich prvotriedne postarať. Chceš takéto „hýčkanie“ na pracovisku zažívať aj ty? Stačí poslať životopis a prejsť pohovorom, pretože prevádzkovateľ tretiny slovenského webu Websupport momentálne hľadá nových šikovných ľudí do svojho tímu.

Znejú ti všetky spomínané benefity až podozrivo dobre? Presvedč sa sám. Všetko potrebné zistíš v tejto reportáži. Naša moderátorka Deniska totiž vybehla priamo do modernej firmy v centre Bratislavy, aby overila, či sú súčasní zamestnanci skutočne takí spokojní. Opísali jej svoju slobodu pri práci, flexibilný pracovný čas aj rodinnú atmosféru v ich kolektíve.

Ukážkový príklad

Je jedno, či si práve skončil školu, potrebuješ životnú zmenu alebo ťa tvoja súčasná práca skrátka nenapĺňa. Pozri si, ako dobre môže vyzerať pracovné prostredie, akí spokojní môžu byť zamestnanci a aké nadštandardné benefity ti dokáže zamestnávateľ poskytnúť. Sám uvidíš, že firma Websupport je ukážkový príklad toho, že prvým krokom k spokojnému klientovi je spokojný zamestnanec.

Ak chceš vedieť, na akých pracovných miestach môžeš vo firme pracovať, pozri sa sem. Okrem všetkých aktuálne otvorených pozícií tam nájdeš aj zoznam požiadaviek, ale najmä výhod, ktoré sa k nej viažu. 

pracovné príležitosti čakajú tu
Domov
Zdieľať
Diskusia