Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Fight Night Challenge.
16. decembra 2022, 14:15
Čas čítania 1:23

Boxeristi, zápasníci MMA a známe tváre odhalili súkromie. Fight Night Challenge predstavil dva exkluzívne projekty

ŠPORT BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené

Série videí ti ukážu osobný život účastníkov turnaja FNC3.

Očakávaného turnaja Fight Night Challenge 3 sa dočkáme už 27. decembra. V brnianskej Zoner Bobyhall sa proti sebe v pästnom zápase postavia celebrity a česko-slovenskí MMA bojovníci. V ringu sa predstaví Rytmus proti Curtisovi, Erik Tressor a Martin Valihora, Flexking a Baron či Michal Martínek a Tomáš Hron. V ženskom zápase uvidíš Aless a Dominiku Mirgovú. Na turnaji FNC3 sa konečne dočkáme aj odvety Tlkanec verzus Plesník, na ktorú fanúšikovia čakajú rok. 

Máš medzi súťažiacimi nejakého favorita? Ak áno, organizátori Fight Night Challenge si pre teba pripravili dve prekvapenia. Prvým je projekt Inside, ktorý ti umožní nazrieť do osobného života súťažiacich a momentov, ktoré ich formovali. Momentálne si môžeš pozrieť exkluzívne zábery zo života Mareka Bartla, Flexkinga, Aless a Martina Valihoru. Možno sa na ich výkon v ringu na FNC3 budeš pozerať inými očami. 

V nasledujúcom videu si môžeš pozrieť ukážku projektu Inside, ktorá je o živote Flexkinga. V rozhovore uvidíš miesta, kde vyrastal, ako napríklad Makov či Čadcu. „Ako decko som bol stále vonku, mama ma v noci hľadala,“ spomína raper. V spomienkach sa vrátil aj do čias dealovania na ulici a väzenia. „Vtedy sme išli len freestyle. Až v base som si povedal, že som sa preto narodil, mám extrémne zážitky a mám o čom vyprávať,“ dodáva Flexking.

pozri si všetky časti


Druhým prekvapením je videoséria Short stories, ktorú by sme mohli opísať ako intímny rozhovor v gyme. Učastníci FNC3 ti prezradia niečo zo svojho súkromia alebo zo zákulisia športu. „Pri dopingovej skúške mu vypadol uzáver z nádoby, ktorú mal v trenkách. Dopingový komisár, ktorý tam bol prítomný, začal vyšilovať,“ prezradil o zápasníckom kolegovi Erik Tlkanec. V Erikovom videu sa ďalej dozvieš, ako začala jeho rivalita s Michalom Plesníkom a prečo uvidíš ich odvetný zápas až tento rok. 

V sérii Short stories nájdeš okrem Erika Tlkanca aj rozhovor s Alexom Cvernom, Mariánom Mišalkom, Tommym Zoldom, Michalom Zátorským, Michalom Martínkom, Marekom Bartlom a Robom Pukačom. 

sleduj sériu short stories

Medzi sviatkami, keď zabudneš, aký je deň, a tvoj život sa bude točiť okolo zemiakového šalátu a sladkostí, si nastav pripomienku na 27. decembra na Fight Night Challenge 3.

fnc
Zdroj: Fight Night Challenge
Domov
Zdieľať
Diskusia