Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. decembra 2022, 17:19
Čas čítania 0:55
Martin Adam Pavlík

Milión eur za jeden zápas? Oktagon ponúkol bývalej hviezde UFC bezkonkurenčnú sumu

Milión eur za jeden zápas? Oktagon ponúkol bývalej hviezde UFC bezkonkurenčnú sumu
Zdroj: Getty Images/Christian Petersen
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA NATE DIAZ OKTAGON MMA ONDŘEJ NOVOTNÝ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia rokovala aj s Natom Diazom, ktorý len nedávno opustil najprestížnejšiu MMA ligu na svete.

Ondřej Novotný, promotér organizácie Oktagon MMA, zameranej na zmiešané bojové umenia, vo svojom podcaste MMA letem světem prezradil, že medzi bojovníkmi, ktorých oslovili ako náhradu za Karlosa Vémolu na decembrovom turnaji Oktagon 38 v Prahe, bol aj bývalý UFC zápasník Nate Diaz. 

Za titulový zápas v strednej váhe proti českému šampiónovi Patrikovi Kinclovi mu ponúkli astronomickú sumu jeden milión eur. Napriek tomu to nevyšlo. V pražskej O2 Aréne fanúšikovia tak nakoniec Diaza, ktorý porazil napríklad aj Conora McGregora, neuvidia. Avšak ani Kincla. Ten nakoniec odstúpil zo zápasu, a tak bude obhajovať opasok inokedy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)



„Dali sme najväčšiu ponuku v histórii európskej organizácie Natovi Diazovi. Myslím, že milión eur za zápas tu ešte nikto neponúkal. Avšak nestačí to. Druhá vec, že jemu ešte neubehla polročná lehota, v ktorej ho má ešte UFC právo zavolať, a on nemôže s nikým vyjednávať,“ priblížil Novotný. „Je to doslova bezprecedentné. Viem, že v Európe to nikto nežiadal a nikto to ani nedostal,“ dodal. 

V Prahe mali byť pôvodne dve titulové bitky, nakoniec však uvidíme len jednu, a to v bantamovej divízii. Sily si zmerajú Jonas Mågård a Filip Macek. Na turnaji sa ďalej predstaví aj obľúbený český knokautér Matěj Peňáz a Oktagon len v nedeľu oznámil aj lákavý a zároveň nečakaný zápas medzi Gáborom Borárosom a Václavom Mikuláškom. Pobijú sa však podľa pravidiel boxu, nie MMA. 

Domov
Zdieľať
Diskusia