Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022 o 8:22
Čas čítania 0:32
Richard Balog

Módny dom Prada predáva vianočný sveter za 2 500 eur. Oblečieš si ho k štedrovečernému stolu?

Módny dom Prada predáva vianočný sveter za 2 500 eur. Oblečieš si ho k štedrovečernému stolu?
Zdroj: Prada
MÓDA PRADA
Uložiť Uložené

Návrhársky tím pod taktovkou Miuccie Prada a Rafa Simonsa navrhol hrejivý vlnený sveter, ku ktorému získaš aj špeciálne balenie a NFT.

Módne domy nespia na vavrínoch a časy, keď predstavovali len sezónne ready-to-wear kolekcie, sú dávnou minulosťou. V ponuke značky Prada sme našli zaujímavú novinku v podobe vianočného svetra z merino vlny s cenou 2 500 eur.

Návrhársky tím pod taktovkou Miuccie Prada a Rafa Simonsa navrhol červený sveter so zapínaním na zips, ktorý zdobia okrem sviatočného škótskeho žakárového motívu Fair Isle aj vyšívané vločky vo vrchnej časti, logo módneho domu a nápis „December“ na chrbte. 

Sveter je dostupný v unisex veľkostiach a nájdeš ho v online obchode Prada. Súčasťou produktu je aj špeciálne balenie, v ktorom sa nachádzajú informácie o príslušnom NFT k produktu. Podľa noriem Prada Time Capsule je k dispozícii len päťdesiat kusov, ktoré sú dostupné v časovom intervale 24 hodín. Vďaka kúpe sa staneš členom klubu Miuccia Prada x Raf Simons – Creative Direction. 

PradaPradaPradaPrada
Zobraziť galériu
(4)
Odporúčané
Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci  Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci 25. novembra 2022 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia