Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 8:22
Čas čítania 0:32
Richard Balog

Módny dom Prada predáva vianočný sveter za 2 500 eur. Oblečieš si ho k štedrovečernému stolu?

Módny dom Prada predáva vianočný sveter za 2 500 eur. Oblečieš si ho k štedrovečernému stolu?
Zdroj: Prada
MÓDA PRADA
Uložiť Uložené

Návrhársky tím pod taktovkou Miuccie Prada a Rafa Simonsa navrhol hrejivý vlnený sveter, ku ktorému získaš aj špeciálne balenie a NFT.

Módne domy nespia na vavrínoch a časy, keď predstavovali len sezónne ready-to-wear kolekcie, sú dávnou minulosťou. V ponuke značky Prada sme našli zaujímavú novinku v podobe vianočného svetra z merino vlny s cenou 2 500 eur.

Návrhársky tím pod taktovkou Miuccie Prada a Rafa Simonsa navrhol červený sveter so zapínaním na zips, ktorý zdobia okrem sviatočného škótskeho žakárového motívu Fair Isle aj vyšívané vločky vo vrchnej časti, logo módneho domu a nápis „December“ na chrbte. 

Sveter je dostupný v unisex veľkostiach a nájdeš ho v online obchode Prada. Súčasťou produktu je aj špeciálne balenie, v ktorom sa nachádzajú informácie o príslušnom NFT k produktu. Podľa noriem Prada Time Capsule je k dispozícii len päťdesiat kusov, ktoré sú dostupné v časovom intervale 24 hodín. Vďaka kúpe sa staneš členom klubu Miuccia Prada x Raf Simons – Creative Direction. 

PradaPradaPradaPrada
Zobraziť galériu
(4)
Odporúčané
Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci  Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci 25. novembra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia