Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Voyo.
7. decembra 2022, 18:00
Čas čítania 1:09
Sponzorovaný obsah

Štáb Voyo rok sledoval zákulisie klubu Spartak Trnava, aby ti v dokumente ukázali pozadie slovenského futbalu

Štáb Voyo rok sledoval zákulisie klubu Spartak Trnava, aby ti v dokumente ukázali pozadie slovenského futbalu
Zdroj: Voyo Originál
FILMY A SERIÁLY FC SPARTAK TRNAVA NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložiť Uložené

Dokument si môžeš pozrieť exkluzívne na streamovacej platforme Voyo už začiatkom januára.

Streamovacia platforma Voyo neustále pracuje na rozšírení svojho exkluzívneho obsahu. Tentoraz prináša prvý výhradne slovenský Voyo Originál, pri predošlých projektoch bola produkcia česko-slovenská. Začiatkom nového roka predstaví dokument, ktorý bude mapovať príbeh futbalového klubu Spartak Trnava. V tomto meste je futbal istou formou náboženstva a navyše „Bílí andeli“ oslávia budúci rok sté výročie založenia. Titul, ktorý dostal názov Do neba a do pekla: Spartak Trnava, odhalí verejnosti jedno z najmodernejších futbalových zázemí na Slovensku, ako aj ľudí stojacich za kulisami jeho úspechu. Premiéra prvej epizódy na Voyo je naplánovaná na piatok 13. januára 2023 a ďalšie budú pribúdať každý týždeň.

Dokument bude zachytávať obdobie jedného roka, konkrétne od leta do leta. Natáčanie sa začalo pred tohtoročným letom a pred budúcim by sa malo aj skončiť. V januári uvidíš prvé štyri časti (jesennú futbalovú sezónu) a o niekoľko mesiacov pribudnú ďalšie štyri. Budeme svedkami rôznych pohľadov na klub – hráčov, trénerov, funkcionárov a v neposlednom rade aj fanúšikov. 

skráť si čakanie streamovaním

Štáb žil s klubom

Počas niekoľkých mesiacov bol štáb Spartaku neustále v pätách, boli prítomní aj v kabíne pri zlomových rozhodnutiach. Nechýbali na zápasoch, pri príprave, na tréningoch či dokonca na cestách. Podarilo sa im zachytiť dojímavé momenty, rovnako aj bolestivé rozhodnutia. Ako divák môžeš nahliadnuť do situácií, o ktorých verejnosť doposiaľ netušila. Momentálne sú detaily dokumentu veľkým tajomstvom tvorcov, ktoré odhalia postupne. 

voyovoyovoyovoyo
Zobraziť galériu
(8)

Scenáristka Andrea Václavínek prezradila, že sa museli naučiť s hráčmi žiť tak, aby ich úplne prestali vnímať. „Sme radi, že sa nám podarilo spracovať tento jedinečný formát. Prinesie futbalovým fanúšikom, ale aj širokej verejnosti úplne iný pohľad na najpopulárnejší šport na svete. Výnimočný príbeh futbalu so všetkým, čo k tomu patrí: vášeň, napätie, radosť, ale aj zúfalstvo či tvrdá športová disciplína,“ doplnila programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

Domov
Zdieľať
Diskusia