Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2022, 11:55
Čas čítania 0:39
Tomáš Šusták

Legendárny Hriešny tanec dostane pokračovanie. Táto milovaná postava z originálu sa vráti spolu s pôvodnou herečkou

NEWS HRIEŠNY TANEC SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Hriešny tanec sa dočkal viacerých pokračovaní, no ani v jednom sa neobjavila pôvodná hviezda Jennifer Grey.

Dlhoočakávané pokračovanie filmu Hriešny tanec je podľa herečky Jennifer Grey realitou. Hviezda, ktorá spolu s Patrickom Swayzem tvorila na plátne legendárnu dvojicu, oznámila, že natáčanie by sa malo začať na jar 2023, informuje magazín People

Herečka prezradila, že film bude zasadený do rovnakého prostredia ako v origináli z roku 1987. Vášnivé tanečné kúsky sa budú trénovať vo vymyslenom Kellermanovom rezorte.

Dirty dancing Hriešny tanec
Zdroj: IMDB/Dirty Dancing Lions Gate Home Ent

Vrátia sa známe postavy z origináluJennifer Grey poznamenala, že uvidíme aj ďalšie známe tváre z pôvodného Hriešneho tanca, no Baby, postava, ktorú stvárňuje, bude „o pár rokov staršia“. Zatiaľ nie je jasné, ktoré konkrétne postavy z originálu sa v pokračovaní vrátia, ani to, či ich stvárnia rovnakí herci.

Legendárne duo Hriešneho tanca však nebude kompletné. Patrick Swayze totiž v roku 2009 podľahol rakovine. Tvorcovia filmu sa podľa jej slov nebudú snažiť nahradiť Swayzeho iným hercom. 

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

„Jediné, čo môžem povedať, je, že nikoho, kto tu už nie je, nemožno nahradiť. Nikdy sa nepokúšajte zopakovať niečo také magické. Proste musíte prísť s niečím iným,“ vyjadrila sa herečka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia