Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou YGames.
23. novembra 2022, 20:30
Čas čítania 0:58

Pravidelne rozbíjaš kamošov v počítačových hrách? Ukáž svoj skill a vyhraj 12-tisíc eur

Pravidelne rozbíjaš kamošov v počítačových hrách? Ukáž svoj skill a vyhraj 12-tisíc eur
Zdroj: YGames
TECH ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY) HRY SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Zapoj sa do Slovenskej a Českej stredoškolskej ešportovej ligy a reprezentuj svoju školu. Dlho nerozmýšľaj, štartuje už o pár dní.

Slovenská a Česká stredoškolská ešportová liga sa 28. novembra dočká svojej piatej sezóny, ktorej súčasťou môžeš byť aj ty. Ak patríš medzi tých, ktorí dokážu rozdrviť kamošov v tých najznámejších počítačových hrách, teraz máš šancu ukázať svoj skill a reprezentovať svoju školu. Z pohodlia domova sa môžeš predviesť v hrách CS:GO, League of Legends, Brawl Stars, APEX Legends a Valorant a vyhrať ceny v celkovej hodnote viac ako dvanásťtisíc eur. 

Do predošlej sezóny ligy sa zapojilo dokopy viac ako dvetisíc stredoškolákov, pričom 180 bolo zo slovenských stredných škôl a 100 z českých. Hlavným cieľom tejto ešportovej ligy je podporiť u študentov rozvoj komunikatívnych a kognitívnych schopností, ktoré podľa štúdií pomáhajú rozvíjať aj počítačové hry. Niektoré z hier si vyžadujú, aby študenti mali prehľad v podkladových materiáloch, ktoré dostanú v angličtine. Okrem trénovania gamerských schopností tak môžeš popracovať aj na znalostiach angličtiny. Ktovie, možno sa ti znalosti herného sveta alebo anglický jazyk v malíčku zídu aj pri tvojej budúcej práci. 

zisti viac

Do turnaja sa môžeš registrovať iba do 27. novembra:

Podrobnejšie informácie a aktuálne novinky o projekte nájdeš na webe alebo Facebooku a Instagrame

YGames
Zdroj: YGames
Už druhú sezónu vzniká tento projekt pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a tiež Bratislavského, Trenčianskeho, Banskobystrického a Prešovského kraja. Hlavnými partnermi projektu sú Slovenská sporiteľňa, TRUST Gaming, Genesis, FEI STU Bratislava a Bratislavský samosprávny kraj.
Domov
Zdieľať
Diskusia