Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2022, 11:00
Čas čítania 0:45

HALLOWEEN party by Refresher: vidíme sa 26. októbra v UniKu

REFRESHER HALLOWEEN HUDBA REFRESHER HUDBA
Uložiť Uložené

Chystáme HALLOWEEN party by Refresher, na ktorú si pozvaný aj ty.

Je jedno, či si halloweensky fanatik, ktorý na tento sviatok strachu čaká celý rok, alebo sa chceš len poriadne zabaviť, podporiť kvalitnú česko-slovenskú hudbu a tancovať až do rána. V oboch prípadoch si vítaný na našej HALLOWEEN party by Refresher. Vidíme sa 26. októbra v novootvorenom klube UniK Mlyny. Predpredaj vstupeniek prebieha tu. Samozrejme, nič nie je stratené, aj keď sa rozhodneš na poslednú chvíľu. Vstupenku si totiž môžeš zakúpiť aj priamo na mieste.

Refresher party
Zdroj: Refresher
KDE: UniK Mlyny
KEDY: 26. októbra
ZA KOĽKO: 7 €
PROGRAM: Zayo, Shimmi, DJ Yanko Kral, DJ Neorge a DJ Underdog
ĎALŠIE INFO: nezabudni na kostým
kúpiť lístky

O kvalitnú hudbu sa postarajú tí najlepší

Svojou hudbou našu párty vylepšia Zayo a Shimmi, ale aj DJs Yanko Kral, Neorge a Underdog. Rozhodne sa máš na čo tešiť. Prvých 100 ľudí v maske privítame welcome drinkom od Jägermeistru, zabezpečíme mrazivo strašidelnú atmosféru, na akú sa nezabúda, a, samozrejme, budeme sa zabávať spolu s tebou. Možno si ešte pamätáš, že Halloween Party sme naposledy zorganizovali v roku 2018. Pripomeň si, ako to vyzeralo, a príď v stredu 26. októbra do UniKu. Tešíme sa na teba, na tvoj nápaditý kostým aj na tvoju halloweensku náladu.

Domov
Zdieľať
Diskusia