Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
19. októbra 2022, 9:00
Čas čítania 0:42

Tenisky sa podľa väčšiny v zime nenosia. Mladí Slováci sa zhodli, že zimná obuv má byť pohodlná, praktická a ideálne nepremokavá

ANKETY MÓDA
Uložiť Uložené

Ak ťa zaujíma, čo si v zime najradšej obúvajú mladí a aké majú na zimnú obuv nároky, sleduj celú anketu.

Sú pre teba tenisky počas zimných mesiacov nereálny scenár alebo, naopak, tvoja jediná voľba, ktorej sa nechceš vzdať, ani keď husto sneží? Mladí Slováci, ktorých v uliciach stretla naša Barbora, sa skôr prikláňali k tomu, že zimná obuv má byť pohodlná, praktická a ideálne nepremokavá.

Väčšina z nich sa zhodla, že počas zimy je pre nich prvoradé zdravie a pocit tepla. „Ja som kedysi nosievala tenisky v zime a potom si to moje vaječníky odskákali. Takže nie, neodporúčam,“ uviedla jedna z respondentiek. 

Barbora medzi mladými zisťovala nielen to, či schvaľujú tenisky v zime, ale aj to, aká je podľa nich ideálna zimná obuv. A keďže išla do ulíc v topánkach od značky ECCO, pýtala sa aj na názor na niektoré modely z novej kolekcie.

Mladí Slováci už na prvý pohľad odhalili, že topánky vyzerajú pohodlne a prakticky, a navyše niektorí ocenili aj ich dizajn. „Sú veľmi pekné. Podľa mňa také ideálne na jeseň a zimu,“ opísala respondentka. Ak ťa zaujíma, čo si v zime najradšej obúvajú mladí a aké majú na zimnú obuv nároky, sleduj celú anketu.

Domov
Zdieľať
Diskusia