Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok vznikol v rámci mediálnej spolupráce s Y-games.
12. októbra 2022, 15:00
Čas čítania 1:31

Tohtoročný autosalón v Nitre bude iný. Prvýkrát sa uskutoční spoločne s majstrovstvami Slovenska v elektronických športoch

Tohtoročný autosalón v Nitre bude iný. Prvýkrát sa uskutoční spoločne s majstrovstvami Slovenska v elektronických športoch
Zdroj: Y Games
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY)
Uložiť Uložené

V cene jedného lístka môžeš naraz navštíviť dva eventy.

Dr. Max Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch budú už tento október v Nitre. Na podujatí si prídu na svoje nielen fanúšikovia e-športov či hier, ale aj priaznivci áut. E-športové majstrovstvá sa po prvýkrát uskutočnia spoločne so známou výstavou Autosalón Autoshow v areáli Agrokomplexu Nitra, ktorá bude prebiehať od 13. do 16. októbra. V cene jedného lístka si tak užiješ naraz dve podujatia a niekoľkodňový nabitý program. 

V hale M5 sa proti sebe postavia najlepšie slovenské a české tímy v turnajoch Fortuna CS:GO, Dr. Max FIFA 23 a 4ka Brawl Stars. Súťažiaci si svoje miesto na pódiu vybojovali účasťou v slovenských ligách, ako napríklad Y-Games PRO Series, FIFA PRO League či v sérii online kvalifikácií.

zisti viac

Okrem spojenia s autosalónom tento ročník pribudne ešte jedna novinka – rekordný prize pool vo výške 21 250 eur. Proti sebe sa postavia známe tímy, nebude chýbať eSuba, Dynamo Eclot, Enterprise, Sampi.Tipsport, Cryptova, Inside Games, ktoré odohrajú svoje zápasy na hernej platforme BePRO.

E-športové podujatie, ktoré prinášajú generálni partneri Dr. Max a 4ka, okrem turnaja ponúknu návštevníkom aj herné atrakcie, ktoré sa postarajú o zábavu počas štyroch majstrovských dní. Môžeš si vyskúšať virtuálnu realitu, zábavu v obrovskej Nintendo zóne či hry na najnovších strojoch Lenovo a ďalších herných značiek.

Y Games
Zdroj: Y Games

Okrem toho si môžeš zašportovať aj v špeciálnej futbalovej zóne, kde bude klasická aj virtuálna verzia obľúbeného športu – futbal jeden na jedného a FIFA konzolová obývačka. K akčnej atmosfére prispeje aj laser aréna od Laser Wars. Organizátori nezabudli ani na herné novinky, počas MSR 22 prebehne aj exkluzívna upútavka slovenskej hry Citizen Conflict od štúdia Qorpo.

Za cenu jedného lístka si môžeš užiť atmosféru e-športových majstrovstiev, vyskúšať všetky atrakcie a vychutnať si prehliadku automobilových noviniek. Predpredaj lístkov je už spustený na webe Agrokomplexu, môžeš si vybrať lístok iba na deň alebo aj na viac

kúp si lístok
Y Games
Zdroj: Y Games

Ak si chceš event vychutnať vo veľkom štyle, organizátori pripravili VIP lístky v limitovanom počte sto kusov. S týmto lístkom získaš:

  • vstup na všetky dni podujatia – Dr. Max Majstrovstvá SR v elektronických športoch 22 (MSR 22) a Autosalón Autoshow,
  • vstup do VIP zóny MSR 22 v hale K,
  • vyhradené sedenie pred pódiom na podujatí MSR 22 v hale M5,
  • eventový balíček – plátenný batoh, fľašku z nehrdzavejúcej ocele, energetický nápoj, minerálnu vodu, slaný snack.

Pre aktuálne novinky sleduj oficiálny web, Facebook a Instagram eventu.

Domov
Zdieľať
Diskusia