Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2022, 11:30
Čas čítania 4:26
Jana Chovancová

TOTO je 5 najlepších kempov na Slovensku. Kam sa aj na jeseň oplatí vycestovať na predĺžený víkend?

TOTO je 5 najlepších kempov na Slovensku. Kam sa aj na jeseň oplatí vycestovať na predĺžený víkend?
Zdroj: Unsplash/Dominik Jirovský
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM CEZ VÍKEND KAM NA VÝLET – SLOVENSKO PRÍRODA SLOVENSKO ZAUJÍMAVÉ MIESTA NA SLOVENSKU
Uložiť Uložené

Jesenné kempovanie, výlety vanom či luxusný glamping? Toto ročné obdobie praje cestovaniu po Slovensku!

Dobrá spoločnosť, príroda či pohľad na oblohu posiatu hviezdami. Premýšľaš, kam by si sa za týmito vecami vydal? Tak rozhodne čítaj ďalej.

V Refresheri ti každý deň prinášame zaujímavé články z domova i zo sveta. Ak sa ti naša tvorba páči a chcel by si podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+.

Ak si nepotrpíš na luxus a hľadáš pokojné miesto, kde budeš obklopený prírodou, potom je pre teba kemping to pravé orechové. Na Slovensku máme kempov hneď niekoľko. Niektoré sa nachádzajú v srdci našich krásnych hôr, niektoré na lúke, kde široko-ďaleko nezazrieš kopček. Zostavili sme pre teba zoznam piatich najlepších miest, kde môžeš stráviť jesenný predĺžený víkend a stále byť v srdci prírody. Dozvieš sa, čo sa v kempoch a glampoch nachádza, koľko zaplatíš za pobyt alebo aj to, aké aktivity ti ponúkajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia