Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
31. augusta 2022, 17:30
Čas čítania 0:47
Matej Ohrablo Čoje

Travelistan: V Číne nás kuchár vyhodil, lebo sme prevrátili rybu na tanieri

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

S Podgastom sa opäť vyberieme do sveta, tentoraz s Martinom Navrátilom z Travelistanu. Porozpráva gastrozážitky nielen z nedávnej cesty do Afganistanu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čím sa vlastne živí Martin Navrátil a prečo je to ideálna práca pre travelblogera.
  • Čo si myslíme, že vieme o indickom či čínskom jedle, a aké je naozaj.
  • Ktorým slovenským jedlom vydesila Čojeho mama čínsku návštevu na smrť.

Travelistan, to je dvojica travelblogerov Martin Navrátil a Peter Hliničan. Krajiny, po ktorých cestujú a ktoré pokrývajú zaujímavými článkami a storkami, nie sú úplne typické dovolenkové destinácie. Tak napríklad Martin naposledy ovládol slovenské instagramy storkami z územia Afganistanu ovládaného Talibanom. Teraz je pripravený ovládnuť Podgast rozprávaním o jedle, ktoré počas svojich ciest po svete zažil.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia