Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2013, 19:56
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Nová Škoda Yeti: Unikli prvé oficiálne fotografie faceliftu!

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Českej populárnej automobilke Škoda sa nepodarilo udržať svoje oficiálne fotografie faceliftovaného modelu Yeti.

Českej populárnej automobilke Škoda sa nepodarilo udržať oficiálne fotografie faceliftovaného modelu Yeti, a tak vám ich pomerne nečakane rýchlo prinášame.

Pomerne nečakane preto, lebo oficiálne uverejnenie akýchkoľvek faktov malo pravdepodobne prebehnúť až na blížiacom sa autosalóne vo Frankfurte. Teraz však prejdime k faceliftu. Model Yeti, ako bolo jasné už dávno,
prišiel o svoje povestné samostatné kruhové svetlomety na prednej maske. Automobil tak jednoznačne stratil na svojej osobitosti. Modernizácia však priniesla modernejší dizajn predných partií, ktoré teraz ešte jednoznačnejšie zapadajú do modelového portfólia značky. Yeti sa tak priblížil novému Rapidu a Octavii, no najviac faceliftovanému Superbu. Do popredia sa dostali horizontálne línie, nové pásy LED-diód určené pre denné svietenie. Nová je kapota, maska chladiča a pozmenené logo automobilky.

Druhou najväčšou novinkou sú
po vzore Volkswagenu Tiguan, dve prevedenia podľa zameranie tohto SUV-čka. Prvý dizajn reprezentuje mestské zameranie a nesie označenie Urban. Model dostal kompletne lakovanú karosériu, vrátane celých blatníkov, čím pôsobí elegantnejšie a je jasné, že terén, nie je jeho domovom. Naopak, verzia Outdoor, určená do mierneho terénu, respektíve na cestu na chalupu či chatu, obnáša nelakované časti nárazníkov. Nové sú farby karosérie, dizajny diskov a v interiéri nový volant. Na zadnej časti sa ocitli povestné trojuholníky, ktoré "zdobia" všetky nové Škodovky. Zadná optika si uchovala svoj tvar, po novom však hranaté písmeno C dostalo tiež moderné LED-diódy.

Yeti dostal
zadnú parkovaciu kameru, ako prvý model automobilky. Novinkou je automatické parkovanie a bezkľúčový vstup. Motorizácie ostali nezmenené. Modernizovaná Škoda Yeti dorazí k zákazníkom koncom roka.

Nová Škoda Yeti: Unikli prvé oficiálne fotografie faceliftu!
Nová Škoda Yeti: Unikli prvé oficiálne fotografie faceliftu!
Nová Škoda Yeti: Unikli prvé oficiálne fotografie faceliftu!
Nová Škoda Yeti: Unikli prvé oficiálne fotografie faceliftu!

Zdroj: autoforum.cz

Domov
Zdieľať
Diskusia