Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2022, 10:59
Čas čítania 0:35
Eduard Starkbauer

Timothée Chalamet zažiari v novom filme o kanibalizme a dospievaní. Bones & All uvidia diváci v novembri

Timothée Chalamet zažiari v novom filme o kanibalizme a dospievaní. Bones & All uvidia diváci v novembri
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY TIMOTHÉE CHALAMET BONES & ALL
Uložiť Uložené

Romantický horor bude mať premiéru na filmovom festivale v Benátkach.

Romantický hororový film Bones & All, v ktorom si jednu z hlavných úloh zahrá americký herec Timothée Chalamet, rozoberá originálnu tému – kanibalizmus. Film produkčnej spoločnosti MGM od režiséra Luca Guadagnina má podľa portálu comingsoon.net okrem kontroverznej témy hovoriť aj o ťažkostiach dospievania. Guadagnino už režíroval Chalameta v snímke Call me by your name.

Ako prvý si Bones & All pozrú diváci už na septembrovom filmovom festivale v Benátkach. Do kinodistribúcie sa dostane 23. novembra. Prvý pomerne tajomný, no sľubný teaser filmu načrtáva desivú a romantickú atmosféru snímky, ktorej hrdinovia žijú na okraji spoločnosti.

Hviezdu veľkofilmu Duna doplní v hlavnej úlohe herečka Taylor Russellová. Film vznikol na námety románu Camille DeAngelisovej z roku 2015. Rozpráva o putovaní mladej ženy, ktorá na ceste naprieč Amerikou hľadá svojho otca a aj odpovede na otázku, prečo má neustále nutkanie jesť mäso ľudí, ktorých miluje.

Domov
Zdieľať
Diskusia