Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 13:49
Čas čítania 0:36
Martin Adam Pavlík

Orange opäť zdražuje všetky svoje hlavné služby. Vraj reaguje na zvyšovanie prevádzkových nákladov

Orange opäť zdražuje všetky svoje hlavné služby. Vraj reaguje na zvyšovanie prevádzkových nákladov
Zdroj: Orange
NEWS ORANGE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Operátor okrem toho začne spoplatňovať volania zo Slovenska do Európskej únie, takže nebudú už zahrnuté v predplatených minútach.

Ešte vo februári sme ťa informovali o tom, že Orange v marci zvýši ceny a zmeny postihnú všetkých zákazníkov. Podľa portálu Živé.sk bude operátor zdražovať znova a pocítia to opäť všetci. 

K zmene príde od 18. augusta 2022. Orange upraví ceny väčšiny mobilných paušálov, programov fixného internetu a televízie, a to o jeden až tri eurá mesačne.

Okrem toho začne spoplatňovať volania zo Slovenska do Európskej únie a volania už nebudú zahrnuté v predplatených minútach. Za každú minútu klienti zaplatia tri eurocenty. V nižších paušáloch, kde nie sú neobmedzené volania, sa zvýši cena hovorov o 20 percent – z desať na dvanásť eurocentov. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Orange


Paušál Go Safe Data Premium v ponuke sa končí a klienti dostanú automaticky paušál Go Safe Extra. Orange zároveň končí s predajom Nonstop dátových balíkov (tie ponúkali neobmedzené dáta pre vybrané služby).

Operátor najnovšími zmenami a zdražovaním podľa vlastných slov reaguje na zvyšovanie svojich prevádzkových nákladov, pričom niektoré zmeny sú zároveň výsledkom regulačných rozhodnutí.

Domov
Zdieľať
Diskusia