Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022, 14:06
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Alison Brie a Aubrey Plaza si užívajú s mužmi aj so ženami na dovolenke v Taliansku, z ktorej sa stane chaotická hra o život

Alison Brie a Aubrey Plaza si užívajú s mužmi aj so ženami na dovolenke v Taliansku, z ktorej sa stane chaotická hra o život
Zdroj: IFC Films
FILMY A SERIÁLY SPIN ME ROUND
Uložiť Uložené

Snímka Spin Me Round bude dostupná na internete už v auguste. Sleduj prvý trailer.

Tvorcovia snímky Spin Me Round ju predstavujú v debutovom traileri odhaľujúcom atmosféru. Komédia bude na internete dostupná už 19. augusta a podľa záberov nižšie sa jej možno oplatí dať šancu.

Odporúčané
RECENZIA: The Sea Beast (animák od Netflixu) RECENZIA: The Sea Beast (animák od Netflixu) 11. júla 2022, 18:30

Okrem sexy žien v nádherných šatách sa môžeš tešiť na prvotriedne komediálne herecké výkony od skúsených herečiek ako Alison Brie (Glow) či Aubrey Plaza (Legion). Réžie sa chopil Jeff Baena (The Little Hours), ktorý si napísal aj scenár. 

Snímka sa zameriava na postavu Amber (Brie), ktorá vyráža na dovolenku do Talianska, hľadajúc lásku. Stretne tam charizmatického šéfa spoločnosti Nicka (Alessandro Nivola) a jeho asistentku Kat (Plaza). Práve Kat ju vezme na dobrodružnú cestu po Taliansku, z ktorej sa vykľuje chaotický príbeh. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia