Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. júla 2022, 9:12
Čas čítania 0:26
Martin Adam Pavlík

Jamie Foxx seká hlavy upírom v poriadne krvavom traileri na akčný film od Netflixu Day Shift. Zahral si v ňom aj Snoop Dogg

Jamie Foxx seká hlavy upírom v poriadne krvavom traileri na akčný film od Netflixu Day Shift. Zahral si v ňom aj Snoop Dogg
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY JAMIE FOXX NETFLIX
Uložiť Uložené

Pozrieť si ho budeš môcť už 12. augusta.

Miluješ filmy o upíroch? Ak áno, pravdepodobne si prídeš na svoje pri novej akčnej komédii herca J. J. Perryho. Jeho režijný debut nesie názov Day Shift a Netflix predstavil prvý, poriadne krvavý trailer. 

Jamie Foxx v ňom loví upírov a je mu jedno, či brokovnicou alebo mačetou. Seká im hlavy jedna radosť, pričom za každého dostáva tučný balík peňazí.

Na oko pracuje ako čistiť bazénov, v skutočnosti je nemilosrdným lovcom ovládajúcim bojové umenia. Okrem toho má mimoriadne presnú mušku. To všetko len preto, aby sa postaral o svoju len osemročnú dcéru. 

Foxxa v drsnej novinke dopĺňajú Scott Adkins, Dave Franco či dokonca raper Snoop Dogg. Film dorazí na Netflix už 12. augusta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia