Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2022, 20:00
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

TOP 3 v utorok: V Pezinku ukradli 130-kilový obraz slona, bodyguard rozbil Ronaldovi Bugatti a Muskova dcéra sa za otca hanbí

TOP 3 v utorok: V Pezinku ukradli 130-kilový obraz slona, bodyguard rozbil Ronaldovi Bugatti a Muskova dcéra sa za otca hanbí
Zdroj: Refresher
REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

V Pezinku ukradli 130-kilový obraz slona

Z pezinského vinohradu zmizol veľký obraz slona, ktorým sa mohli pokochať návštevníci akcie Ženy víno funk. Po skončení podujatia ho už organizátori nemohli nájsť. Informuje o tom na svojej facebookovej stránke Pezinské kultúrne centrum, podľa ktorého sa slon stratil bez akéhokoľvek vysvetlenia, a tak už krádež nahlásili polícii.

obraz, slon
Zdroj: Facebook/PKC Pezinské kultúrne centrum

Bodyguard rozbil Ronaldovi Bugatti za 2 milióny

Bodyguard Cristiana Ronalda havaroval s luxusným Bugatti Veyronom v hodnote 2 miliónov eur, ktoré si portugalský futbalista doprial ako darček za výhru na európskom šampionáte v roku 2016. Samotný futbalista sa na mieste nehody nenachádzal ani v čase nárazu, ani neskôr po príchode policajtov.

Cristiano Ronaldo
Zdroj: Instagram/Cristiano Ronaldo

Muskova transrodová dcéra sa za otca hanbí, mení si meno

Transrodová dcéra miliardára Elona Muska sa chce od otca nadobro odseknúť. Dnes osemnásťročná žena, ktorej meno predtým znelo Xavier Alexander Musk, po dovŕšení dospelosti požiadala súd v americkom štáte Kalifornia, aby jej umožnil zmeniť pohlavie na rodnom liste a schválil používanie nového mena.

Elon Musk
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij

Instagramový post dňa: V Tatrách sa spustila lavína pár metrov od turistov

„Preboha, to spadne na nás?!“ pýta sa vystrašená turistka vo Vysokých Tatrách vo videu, ktoré zdieľala stránka @thisisslovakia spoločne s profilom @tatry_official. To zachytáva masívnu kamennú lavínu zo severnej steny Malého Kežmarského štítu, ktorá sa zosúva smerom k turistom na Chate pri Zelenom plese.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa This is SLOVAKIA 🇸🇰 (@thisisslovakia)

Domov
Zdieľať
Diskusia